Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Lig TV'ye not!..

LİG TV iyi bir uygulama başlattı. Maçları çift spikerle naklediyor.. Fener ve Galatasaray maçlarında Aziz Yıldırım'ın uğurlu ve fanatik Fenerli spikerinden vazgeçemiyorlar o ayrı.. Bugün lafım başka..
Maçı anlatan arkadaşlardan, google ve wikiped bilgilerini makara gibi söylemelerini beklemiyor ve istemiyoruz. Orası açık ansiklopedi değil. Maçı anlatmaları lazım. Maçı izlemeleri ve anlatmaları.. Gördüklerimi değil, göremediklerimi.. Dikkat edemediklerimin altını çizmeleri gerek. Örnek Bursa- Denizli maçında..
Kaleci İvankov eliyle bir asist yaptı. Volkan, Sercan, gol. Gördük. Onu anlattı iki spiker tekrar tekrar. Yahu görüyoruz.. Oysa bir püf noktası var. Onların dikkat çekecekleri.. Ama farkında değiller..
İvankov topu nerden aldı?. Kornerden. Armut gibi eline geldi top. Tüm Denizli defansı gol atmaya çıkmışken, İvankov da hızla yolladı ileriye. Peki korneri kim attı, eline.. Youla.. Yani Denizli'nin topa en iyi kafa vuracak adamı, santrforu Youla atıyor korneri, başıboşluğa bakar mısınız?. Laubaliliğe bakar mısınız?. İşte onun cezası bu gol!.. Bunu söyle, spiker olursun. Gördüğümü söylersen hava gazı.. Ayni maç.. Hem de dakika 87 ve durum 2-1.. İvankov Kofi'yi resmen künde ile indiriyor. Üç defa tekrar var. İki spiker de bariz penaltının farkında değil. Bu nasıl naklen yayıncılıktır?.
Trabzon- Galatasaray maçı.. Trabzon'un kontratağı. Galatasaray gafil avlanmış. Franco harika bir kurtarışla golü önlüyor. Çift spiker de bunları anlatıyor.. Gördüklerimizi.. Oysa kontratağın nasıl başladığı önemli. Galatasaray'ın taç atışından. Taç atma özürlü Galatasaray bir kez daha tüm takım ileri çıkmışken tacı rakibe atıyor. Çift spiker farkında değil. O zaman niye ordasınız?. Ansiklopedi okumak için mi?. Gördüklerimizi nakletmek mi işiniz sanırsınız.. "Orta.. Kafa şutu.."
Yahu kör değilim, ikisini de görüyorum. Göremediğim, daha doğrusu ekrandan seçemediğim ortayı yapan ve kafayı vuran. Sen sahanın kenarında, ordasın, söylesene adlarını göreyim kaç paralık spikersin.. Sevgili Şansal bunları karşısına alıp eğitmiyor mu hiç?. Her haftanın sonunda bir eleştiri toplantısı yapmıyor mu?.. Hatalarını yüzlerine vurmuyor mu?. Böyle gelmiş, böyle mi gidecek?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA