Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Güzel!..

BAKIN, bugün bu ülkenin stadyumlarında, size ayrılmış bir yer olduğunu biliyor ve maçın hatta ikinci yarısında stada girip sizi bekleyen yere oturabiliyorsanız, bunu sağlayan, bu yolda ilk adımı atan kişi, Hasan Celal Güzel'dir.
Avrupalı maça en uygar şekilde giderken, bizde sabahın köründe yollara düşmek, stada saatler önce girme zorunda kalmak, erken gelip yer kapsan da, amigo denen bir takım adamların peşine takılmış çeteler tarafından hatta dövülerek yerinden kaldırıp gönderilmek, alışılmış olaydı.
Çünkü Türkiye'de biletlerde yer numarası yoktu. Erken gelen ve de zorbalardan kurtulan oturuyordu, istediği yere.. Ötesi sefalet..
Tek başıma savaşıyor ve durmadan yazıyordum, Cumhuriyet'teki köşemde..
Hasan Celal Güzel Milli Eğitim Bakanıydı. Spor ona bağlıydı.
Önce beni aradı. Uzun uzun konuştuk. Sonra emir verdi ve Türkiye'de numaralı bilet uygulaması başladı.
Hasan Celal Güzel'le siyasal görüşlerimiz hemen hiç birleşmedi. Halen de öyle.. Ama bu çok iyi dost olmamızı, karşılıklı sevgi ve saygımızı hiç eksiltmedi.
Bugün, bu gazetede ilk yazısını bulacaksınız..
Hoş geldin, Sevgili Dostum!..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA