Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Arda.. Messi!..

"Messi , özel değil, sadece yetenekli bir futbolcu.. İşini ciddiye alıyor, herkes kadar çalışıyor. Dünyanın en iyi futbolcusu olmak için inanılmaz fedakarlıklar yaptığını sanmıyorum.
O dünyanın en iyi futbolcusu olmak için doğmuş sıradan biri.." "Arda Turan kim, diye sorsanız, çok az insan tanır, ama ben Arda hayranıyım. Arda bir kaç yıl içinde dünya yıldızı olacak. Fiziği ve oyun zekası ile İspanyol futbolculara benziyor.."
Hemen kaleme kağıda saldırmayın.. Bu defa söyleyen ben değilim.. Arda'yı Messi ile mukayese etmemi dahi küstahlık kabul eden aşağılık kompleksliler için söylüyorum.. Lafların sahibi, hepsinin taptığı Simon Kuper.
Hani "Futbol Sadece Futbol Değildir" kitabını yazan adam.
HaberTurk'te Alihan Mestçi konuşmuş, Kuper'le.. Aynen ondan alıntıladım.. Günlerdir de bekledim, birisi çıkar tepki gösterir mi diye.. Gık yok, medyamızdan..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA