Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gidilesi film!..

Bilim Kurgu.. "Hoşlanmam.."
Aksiyon.. "Sevmem.."
Devam filmleri.. "Nefret ederim..)
Böyle diyenlerdenseniz dahi, "Siyah Giyen Adamlar 3'ü görün" derim ben.. Çünkü başından sonuna keyifle, neşeyle, merakla ve de özellikle enfes finalinde duygu ile izlenecek bir film.. Üstelik 3 boyutlu.. Siyah Giyen Adamlar'ın ilki yıllar evvel çevrilmişti.
Uzaydaki bizden çok öte uygarlıklardan dünyamıza gelenler var.. Amerika, yer yüzünde bir paniğe sebep olmamak için bu gelişleri gizli tutuyor. Bunun için de bir gizli servis kurmuş.. Uzaylıları izliyor ve belli bir kampta topluyordu..
İlk filmi (1997) sevmiştim. İkinci (2002) biraz yavan kaldı ama bu üçüncü en güzeli olmuş..
Senaryo iyi.. Çekim iyi.. Oyuncular çok çok iyi..
Uzun zamandır film çekmeyen Will Smith nasıl iyi bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösteriyor.. Tommy Lee Jones ve Emma Thompson zaten büyük oyuncular..
Bu filmde ilk defa izlediğim iki uzaylı rollerindeki Jemaine Clament (Boris) ve Michael Stuhlbarg'a (Griffin) da hayran kaldım..
Başından sonuna çok iyi oynanmış bir film zaten.. (Bir filmin bir yerinde Steven Spielberg yazıyorsa zaten, merak etmeyin, o film iyidir. Burada yönetici yapımcı..)
Gidin ve hoşça vakit geçirin.. Çok hoşça vakit!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA