Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Başka işin kalmadı mı Şükrü Genç?

Sarıyer'in CHP'li Belediye Başkanı Şükrü Genç, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün İstanbul'a geldiği dönemlerde kullandığı Tarabya'daki Huber Köşkü için özel temizlik ve bakım ekibi kurmuş ve bu çalışmaları haber yapan Anadolu Ajansı muhabirine, ''Sarıyer'in tüm mahalleleri ve sokakları bizim için önemlidir. Ancak Huber bölgesi, ülkemizin temsil edildiği bir bölge olması bakımından özeldir. Önümüzdeki haftalarda köşkün etrafında büyük bir çevre düzenlemesi ve yeşillendirme yapacağız. Köşke çıkan tüm yolları çiçeklerle, güllerle donatacağız'' açıklamasını yapmış.
Aman yarabbi!
Vay sen misin bu ülkenin Cumhurbaşkanı'na hizmet etmeye kalkan?
Vay sen misin yollarına gül dikeceğim diyen?
Adamcağız günlerdir, "Başka işin mi kalmadı Şükrü Genç?" sözleriyle bir kısım şuursuz CHP'li tarafından yaylım ateşine tutuluyor.
Peki bu ateşi başlatan kim?
Malum şahıs...
Hani şu sahibi olduğu siteyi, önceki gün itibarı ile artık CHP'nin 5. adamı şeklinde anmaya başladığımız CHP'li Gürsel Tekin'in hizmetinde kullandığı bilinen o kişi.
Aradım Şükrü Genç'i.
Çok canı sıkkındı.
Kendi partisinden gelen bu saldırının arkasında kimlerin olduğunun o da farkındaydı tabii.
Uzun uzun konuştuk ama o tek bir cümlesini yazmamı rica etti.
O da şuydu; "Ben hizmette particilik yapmam. Abdullah Gül herkesin Cumhurbaşkanı. Şükrü Genç de bütün Sarıyerlilerin Belediye Başkanı!"
Anlayana iyi laf bence!
Ona saldıran şuursuzlar nasıl olsa, o ne söylerse söylesin o kof kafalarını değiştirmeyeceği için ben Genç'in bu güzel sözünü kendisine slogan yapması gerektiğine inandığım çiçeği burnundaki bir başka siyasinin dikkatine sunmak istiyorum.
"Bize oy verenle, vermeyen bir değil tabii!" diyerek beni şoka sokan Sayın Bakan Erdoğan Bayraktar'ın...
O nasıl laf ya Sayın Bakan?
Nasıl bir yaklaşım Allah'ını seversen?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA