Capitol ağacı Van'da yeşerecek

  • 05.09.2009
Capitol Alışveriş Merkezi'ne kurulan 'Dilek Ağacı' umutları yeşertiyor. Çünkü bu ağaçta Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Işıkpınar Köyü İlköğretim Okulu'nun öğrencileri isteklerine kavuşuyor. Minikler dileklerini, kapalı birer zarfın içine kendi el yazılarıyla yazdı ve ağacın dallarına astı. Capitol Alışveriş Merkezi'ne gelen her duyarlı Capitol müşterisi de isterse 'Dilek Ağacı'nda asılı bir kağıdı açıp, öğrencinin bu küçük dileğini yerine getirebiliyor.

15 Eylül son!
'Dilek Ağacı', 15 Eylül tarihine kadar Capitol Alışveriş Merkezi'nde duyarlı vatandaşları beklerken, Işıkpınar Köyü İlköğretim Okulu'nun tüm öğrencileri de bu sırada dileklerine kavuşacaklarını hayal ediyor. 'Dilek Ağacı', 18 Eylül'de Van'a gidecek. Bilgi için: 0216 554 77 77

kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Kültür Sanat Haberleri
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol