Üç yıldır Türkiye'nin her yerini dolaşan 'Eşrefpaşalılar' isimli tiyatro oyunu, seyirciden gelen istek üzerine sinema filmi olarak 5 Mart'ta vizyona giriyor
Son dönemde, tiyatro izleyicisi01SGN11nin en çok ilgisini çeken eserler arasında yer alan 'Eşrefpaşalılar', seyirciyle buluşmasının üçüncü yılında beyazperdeye taşınıyor. 400 binden fazla kişinin izlediği tiyatro eseri, 'ANSE' yapımın prodüksiyonuyla, film haline getirildi. Film, 5 Mart'ta vizyonda... İzmir'in Eşrefpaşa semtinden, İstanbul'a gelen ve biri mafya babası olan iki arkadaşın hikayesini anlatan eserin, senaryosunu Burak Tarık yazdı. Çekimleri İstanbul'da gerçekleştirilen filmin yapımcılığını M.Yusuf Kulaksız, yönetmenliğini de Hüdaverdi Yavuz üstlendi. 4 haftada tamamlanan filmin ana mekanları Balat, Eyüp ve Ayvansaray'dı.ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Madonna'ya hayranım, ona hâlâ aşığım!
Madonna'nın eski kocası ve yönetmen Guy Ritchie, İngiliz gazeteci Tom Chiarella'ya açıkladı: Madonna, dünyanın en direnişçi insanlarından biridir. Düşünsenize, sadece 23 yaşındayken tüm dünyaya başkaldırmış; ona gerçekten hayranım. Üstelik onu hâlâ seviyorum!
Melek kendini porno film setinde bulursa!
'Biriken' ikilisinin sahneye koyduğu 'Yala Ama Yutma!', kendini bir porno oyuncusunun bedeninde bulan bir meleğin hikayesini anlatıyor
.com.trÜye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.