Snowboard yaparken bacağını kıran Hülya Avşar, bu yıl adına düzenlenen tenis turnuvasına katılamayacak. Güzel oyuncu, engelli sporcu maçlarını ise kaçırmayacak
ABONE OL
Hülya Avşar, bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen 'Hülya Avşar Senior Tenis Turnuvası'nda, engelli sporcuları kort yerine tribünden destekleyecek.
Sporsuz yaşanmaz!
29 Mart-11 Nisan tarihleri arasında TED'te düzenlenecek tenis turnuvasına 'kırık bacağı' nedeniyle katılamayan Avşar; engelli sporcuların karşılaşmalarına seyirci kalacak. 18 yıldır tenis yapan ve geçtiğimiz yıl hayat arkadaşı Sadettin Saran'la birlikte korta çıkıp, yarışan ünlü sanatçı; nisan ayı sonunda bastondan kurtulacağını belirterek, şunları söyledi: "Nisan sonunda bastonu atacağım, fizik tedavim bitecek ve normal yaşantıma devam edeceğim. Spor yapmadan yaşanmayacağını, bacağım kırıldıktan sonra bir kez daha anladım. Sporsuz geçen bir hayat düşünemiyorum."