Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'Ruhun perdesini açmak'için buluştular!

İstanbul'un elitleri sömestre tatili nedeniyle yurtiçi ve dışına dağıldığı için davetlere kıran girmiş; İstanbul resmen hayalet şehir kıvamına bürünmüştü. Allah'tan İstanbul Fashion Week; İstanbul'da kalanların imdadına yetişti de, iki insan yüzü görüp, sosyalleşme imkanı buldular. Bu arada 3-6 Şubat tarihlerinde düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek resmi moda haftasında, tam 24 modacının yeni sezon ürünlerini de yakından incelediler. Bu haftanın diğer bir sanatsal olayı da, Süzer Plaza'daki Ekavart Gallery'deki ünlü ressam Metin Güçlü'nün 37 tuval ve bir video enstalasyonundan oluşan 'Ruhun Perdesini Açmak' isimli sergisinin açılış davetiydi.

SERGİYE AKIN ETTİLER
Süzer Plaza'da açtığı sanat galerisi ile birbirinden önemli sergilere imza atan Eğitim ve Kültür Vakfı (EKAV) Yönetim Kurulu Başkanı İnci Aksoy, yine süper bir sergiye ev sahipliği yapıyor. İstanbul'un elitleri, küratörlüğünü Beste Gürsu'nun yaptığı 'Ruhun Perdesini Açmak' isimli serginin açılış davetini büyük ilgi gösterdiler. Eserleri yakından inceleme imkanı bulan sanatsever sosyetik isimler, hem de dostlarıyla bir araya gelip bol bol sohbet ettiler. Davette bir müzik grubunun çaldığı özel parçalar da sergiye ayrı bir renk kattı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA