Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yardım melekleri pazarcı oldu!

Toplum Gönüllüleri Vakfı, 'TOG Bazar' adıyla Esma Sultan Yalısı'nda pazar kurdu. Pazarın esnafı da müşterileri de sosyetedendi. Eğitim projelerine gelir sağlamak için kurulan 'sosyete pazarı'na ilgi büyüktü

Salı günü Ortaköy'de sosyete pazarı kuruldu. Bazı semt pazarları 'sosyete pazarı' olarak anılır ama bu gerçekten sosyete pazarıydı. Çünkü pazar yeri, sosyetik davetlerin mekanı olan Esma Sultan Yalısı'ydı. Pazarda tezgah açanlar sosyetedendi ve pazarın müşterileri de tamamen sosyetenin ünlü isimleriydi. Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın (TOG) dördüncüsünü gerçekleştirdiği TOG Bazar'dan söz ediyorum. TOG'un eğitim projelerine gelir sağlamak için vakfın üyeleri ve gönüllülerinin stant kurduğu ve sosyetenin alışveriş yaptığı pazar, üç yıldır olduğu gibi bu yıl da çok ilgi gördü.

MİNİK SOSYETİKLER DE GÖREV BAŞINDAYDI
Pazarı da görmeliydiniz; her zaman şık görmeye alıştığımız sosyetiklerin önlüklerini giyip tezgahın başında satış yapmaya çalışması çok hoştu. Hele müşterileri yakın arkadaşları olunca ortaya daha da hoş manzaralar çıktı. Minik sosyetikler de boş durmadı onlar da satış yaptı. TOG Bazar'dan vakfa büyük gelir sağlandı. Emeği geçen herkesin eline sağlık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA