Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Türkiye'yi terk etmeye hazırlanıyor!

Ex Brezilyalı gelinimiz Martha Graeff, Mayıs 2010'da Aytek Şavkan'dan boşandıktan sonra ülkesine dönmek yerine İstanbul'da kalmayı tercih etmişti. Ancak, boşandıktan sonra Harvey Nichols'ta çalışmaya başlayan; geçen yazdan geçtiğimiz aya kadar da Alican Ulusoy ile flört eden Martha'nın, Türkiye macerasının her an bitebileceği kulağıma geldi! Türk vatandaşı olabilmesi için gereken üç yıllık yasal sürenin dolmasına altı ay kala Aytek Şavkan'la boşandıkları için, Martha bu haktan mahrum kalmıştı!
Duydum ki, Harvey Nichols'ın aldığı bir yıllık özel çalışma izni de dolmak üzereymiş!

NEW YORK YA DA LOS ANGELES
Martha'nın Türkiye'yi terk etmeyi düşünmesinde tabii ki yukarıdaki etkenlerin de payı büyük.
Ancak diğer bir önemli etkenin de, Alican'dan ayrıldıktan sonra eski çevresinin yerinde yeller esmesi olduğu konuşuluyor! Martha, yakın çevresine Türkiye ile irtibatı kopardıktan sonra rotayı ya New York ya da Los Angeles'a çevireceğini söylüyormuş! Bu arada boşanma arifesindeyken Aytek Şavkan, Martha'nın İstanbul'da kalmasını istememiş; ülkeyi terk etmesi için 300 bin Euro teklif etmişti. Ancak Martha bu parayı almasına rağmen yine de İstanbul'da kalmıştı. Sonuç; olan Aytek'in 300 bin Euro'suna oldu!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA