Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Mısır İstanbul’un elitleriyle bayram etti!

İşleri nedeniyle İstanbul'dan ayrılamayan elitler, Mısır İstanbul Başkonsolosluğu'nun verdiği çifte kutlama davetinde bir araya geldi. Elitler, Bebek'teki konsolosluk binasında çok renkli bir gece geçirdi

Ardı ardına gelen konsoloslukların milli bayram kutlamalarına hafta başında biri daha eklendi. Bu kez Mısır Arap Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu, Bağımsızlık Günü'nü kutladı. Diğer ülkelerin yaptığı gibi Mısır da bu en büyük bayramlarını İstanbul'un elitleriyle birlikte kutlamak istedi. Mısır Arap Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolu Wafaa El Hadidy, Bebek'teki konsolosluk binasında 59. Mısır Bağımsızlık Günü için bir davet verdi. Davetin bir başka amacı daha vardı; o da uzun süredir restorasyonda olan Bebek'teki muhteşem binanın hizmete girmesiydi.

İSTANBUL'DA KALANLAR BU KUTLAMADA BULUŞTU
Mısır'ın bu çifte kutlama davetine, iş ve cemiyet hayatının birçok ünlü ismi katıldı. Bebek Palace adı verilen Boğaz'daki binanın bahçesinde gerçekleşen kutlama oldukça renkliydi. Kutlamayı renklendiren ise Mısır'dan gelen halk dansları grubuydu. Mısırlı grup, kıyafetleri, şarkıları ve danslarıyla kutlamaya damgasını vurdu. İşleri nedeniyle İstanbul'da kalan elitler, bu kutlama sayesinde hem birbirlerini gördü hem de renkli bir gece geçirdi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA