Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Amerika kıtasını tavaf ediyorlar!

Müzik dünyasının yıldızlarından Kenan Doğulu ile kısacık kariyerinde başarı basamaklarını koşarak tırmanan genç oyuncu Beren Saat; geçen ay Kenan'ın Los Angeles'taki evine tatile gitmişti. Ancak duydum ki, aşıklar Los Angeles'ı sadece üs olarak kullanmış; Kenan, sevgilisi Beren'e Amerika kıtasını tavaf ettiriyormuş! Kulağıma gelenlere göre, bir süre Meksika'da tatil yapan aşıklar, şimdi de Küba'ya geçmiş. Bayram sonuna kadar sürecek tatillerinde, Amerika kıtasında ayak basmadık yer bırakmayacaklarmış...

BİR NEVİ ÖN BALAYI MI?
Bu arada çiftin yakın çevresinden, bu ilişkinin evlilik yolunda ilerlediğini öğrendim.
Yaşıtları çoktan çoluk çocuğa karışan ve artık başının bağlanmasını isteyen Kenan ile Şubat başında flört etmeye başladığı Beren'den üç vakte kadar evlilik haberi gelirse hiç şaşırmayacağım.
Tatil öncesi Kenan Doğulu'nun evinde verdiği doğum günü partisine katılan bir arkadaşım da bu öngörümü teyit etti.
Doğum gününde Beren Saat, resmen evin hanımefendisi gibi davranmış!
Kim bilir belki de bu Amerika tatili onlar için bir nevi ön balayıdır; 24 saat baş başa geçirecekleri bir aylık tatilin sonunda kesin ararlarını verip nikah masasına oturacaklardır!
Hadi hayırlısı, bekleyip göreceğiz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA