Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Dizi yasaklanırsa...

AK Parti'den gelen açıklamalar, kendilerince iyi niyetli ama hatalıydı. Show TV'ye ültimatom verilmiş gibi bir hava vardı. Türkiye'de yapılmayanları yapan, askerdeki 'çürük elma'lardan, darbelerden hesap soran, Kürt politikasında en radikal kararları alan, Fener Rum Patrikhanesi'ne Heybeliada'daki yetimhaneyi geri veren, İsrail'e kafa tutan, Ortadoğu'da liderliğe soyunan AK Parti'nin tarihten ilham alan kurgusal bir diziye bu kadar takılmasına hiç gerek yoktu.

KÜÇÜK BİR HEDEF
"Kendi tabanlarının ruhunu okşuyorlar" diyorsanız; bence bu, Türkiye'nin kıyılarındaki 'hayırcı' oylarını bile hedefleyen büyük bir parti için çok küçük bir hedef! Ayrıca bu diziye gösterilen gereksiz tepki, "AK Parti, özgürlükleri kısıtlıyor", "Kendi muhafazakar yaşam biçimini halka diretiyor" gibi karşıt görüşlerin ekmeğine de yağ sürüyor. Peki, bu dizi yayından kalkarsa sokaktaki vatandaşın tepkisi ne olur? "Vay be adamların tarihi gerçeklere bile tahammülü yok, dizilere bile el attılar" demezler mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA