Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bunu yapana sahada kupa verilir mi?

Büyük final sonrası Eboue ve Melo; Mehmet Topuz'a fotoğrafta gördüğünüz hareketle yanıt vermişler. Bu hareketin çok daha masumunu yapan Pascal Nouma büyük ahlaksız ilan edilip Beşiktaş'tan ve bir anlamda da futboldan kovulmuştu.
Bu hareketin açılımı provokasyondur, tribünlere "Gelin sahaya girin" demektir.
Ya Galatasaraylı Semih'in, tüm Türkiye kupa krizine odaklanmışken, Twitter'dan "Bütün sezon boyunca bana küfür eden Fenerbahçeliler bu kupa size gelsin :) Resimlere bakar bakar ağlarsınız" diye yazması...
Herkesin elinde akıllı telefonlar var, bu mesajı gören Fenerbahçeli çıldırmaz mı? Bir de Yekta'nın, Souness gibi Galatasaray bayrağını sahanın ortasına dikmeye çalışması var!

AYIP HAREKETLER BUNLAR
Evet, Galatasaray kupayı sahada almayı sonuna kadar hak etti, verilmemeye çalışılması, ışıkların kapatılması, sahanın sulanması vs. büyük ayıp.
Ancak Galatasaraylı futbolcuların sergilediği kötü örnekler de Fenerbahçe'nin kupayı sahada vermemek için direnmesinin bazı nedenleri olduğunu gösteriyor! Galatasaraylı futbolcuların ruh hallerine bakıyorum da sanki Saracoğlu'nda kupa almak onlar için en doğal hakları olan sevinmekten çok daha büyük bir anlam ifade ediyormuş!
Eboue ve Melo'nun hareketi, Twitter'da atılan mesajlar, kupa almayı sanki Sounnes'ın bayrak dikmesi gibi sembolik bir intikam fotoğrafına çevirmek için verilen pozlar vs... Ortaya çıkan tablo rakibi kızdırmaktan da öte bir şey...


YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA