Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Fernandes farkıyla...

1 Nisan şakası gibi... Portekiz Milli Takımı'nda sergilediğin futbolla hava at, Türkiye'ye gelince arka adalen atsın.. Almeida'dan bahsediyorum... Yeteneklerini gösterdiğinde farkı hissedilen, oynadığında rakipleri deviren Ronaldo'nun partneri Portekizli'den... Ancak bir de sakatlanmayıp sahada kalmayı becerebilse her şey daha iyi olacak. Ancak ne var ki geldiği günden bu yana ihtiyaç duyulduğu çoğu kritik zamanlarda takımının yanında olamadı Almeida... Dün de 1 Nisan şakası gibi 12. dakikada atağa kalkarken sakatlanmaz mı? Bu sakatlıklar yüzünden Almeida'ya olan inancım da futbol adına umudum da çok azaldı ve sezon sonu hazır para ederken satma fikri ciddi ciddi ağır basmaya başladı.
Samet Aybaba, Almeida'yı Niang'la oynatmak sevdasına sağ kanadını kırarak ikili ama bir o kadar da riskli bir hücum hattıyla sahaya çıkmayı tercih etti. Erken gelen sakatlık ve Holosko'nun girişi bu planın test edilmesini de engelledi. Biri can diğeri Avrupa derdine düşmüş iki takımın fiziksel mücadelesi yeterli seviyedeydi. Ancak sağda Hilbert ve solda Gökhan Süzen öndeki oyunu yeteri kadar desteklemedi. Mersin İdman Yurdu oyunu Nduka'nın üzerine kursa ve her topta Beşiktaş'ın Fernandes'e yaptığı gibi sürekli Nijeryalı'yı arasa gole çok daha rahat ulaşırdı.

KRİTİK HAMLE

Fernandes'in karambolde attığı gol ve Nobre'nin cevabı sıkışan ve sıkan oyunun biraz olsun açılmasını da sağladı. Necip-Oğuzhan değişikliği yerindeydi. Bu, Beşiktaş'a biraz daha topla oynama ve gecenin yıldızı Fernandes'i daha fazla ön plana çıkarma imkanı verdi. Portekizli'nin korner atışında Toraman'la birlikte yükselen Nobre'nin ters kafasıyla gelen gol bireysellik ürünüydü.
Beşiktaş yönetiminin "Avrupa vizesini aldık, gitmek size kaldı" diyerek ağır yük bindirdiği Siyah-Beyazlı oyuncular arasında bu ağırlığın çoğunu dün gece yıldızlaşan Fernandes omuzladı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA