Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Kaş yaparken göz çıkmasın

G.Saray Başkanı Sayın Ünal Aysal seçime giderek bir risk aldı. Seçime girecek mi, girmeyecek mi, bilemiyorum. 14 Mayıs 2011'de Ünal Aysal'ın başkan olduğu seçim öncesi G.Saray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç'ın Adnan Öztürk'e "Şimdi yönetime gir; 2 yıl sonra başkan olursun" dediği kulislerde dile getirilen bir iddia.
Bu hafta başında da İnan Kıraç-Ünal Aysal-
Adnan Öztürk'ün bir durum değerlendirmesi yaptıkları yine iddialar arasında. Dolayısıyla Aysal başkan, Öztürk ikinci başkan mı olacak, yoksa Aysal girmeyecek ve Öztürk mü aday olacak? Bunu, listelerin teslim edileceği gelecek hafta sonuna kadar göreceğiz. Yine de Aysal'ın aday olacak gibi çalıştığını duyuyorum. Listesi hakkında da bilgiler edindim. İşte Aysal'ın listesi: Adnan Öztürk, Mehmet Helvacı, Alp Yalman, İsmail Sarıkaya, Aka Gündüz Özdemir, Adnan Nas, Ümit Özdemir, Sedat Doğan, Emir Sarıgül, Haldun Üstünel, Murat İlbak, Murat Akdilek, Oğuz Altay, Mehmet Ulusoy ve Saffet Ulusoy.
Bu arada Mete İkiz'in Sedat Doğan'ın desteğiyle yönetime sıçrama yapmak istediğini duydum.
Abdurrahim Albayrak için de Aysal henüz karar vermiş değil. Geçmiş yönetimle yeni yönetimde olacak bazı isimlerin Refik Arkan'a da "Sensiz olmaz" baskısı yaptıklarını biliyorum.

DENEYİMLİ İSİMLERİ OLMALI

Bir öneri: Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iktidarı boyunca Bakanlar Kurulu'nda zaman zaman değişiklikler yaptı. Ama asla kabineyi sıfırlamadı. G.Saray deneyimi az olmasına rağmen G.Saray seçmeninin büyük oy desteğiyle göreve getirdiği Aysal'ın her ne kadar "Bazı isimler yorulduklarını bana söyledi" dese de, kendi oluşturacağı bir ekiple çalışmak istediğini biliyorum. Ancak yönetimini sıfırlama düşüncesinin doğru olup olmadığını iyi analiz etmeli; kulüp yapısını iyi bilen, deneyimli, başarılı, çalışkan isimleri dışarıda bırakırsa kaş yaparken göz çıkarma ihtimali doğar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA