İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, metro sistemini Olimpiyat Köyü’nden sonra Silivri ve Ümraniye’ye kadar uzatacaklarını açıkladı.
İGDAŞ ve İDO'nun satışının gelecek yıl gerçekleşeceğini belirten Topbaş, İSPARK'ı da özelleştirmeyi düşündüklerini kaydetti.
bir sabah uyandığınızda sokağınızı bile satılmış bulabilirsiniz.
örn: örneğin sokağınızın ismi bir anda Keneddy Street, General Electrick Mahallesi bile olabilir.
Yaşam kalitemizi arttıracak her türlü yatırıma destek vermemiz gerek. bu topraklarda bizler yaşıyoruz başkası değil.
Zaten memlekette bir tane Kenedy street var,Bakırköy-Yenikapı arasındaki sahil yolunun adı.. Buraya Kenedy ismi verilince memleket mi battı..
çok güzel bir haber özellikle ümraniye-silivri-kartal'a gitmek tam bir eziyetti.
Avrupa gibi Türkiye'de de böyle
gelişmişlik örneklerinin olabilmesi
gerekiyor zaten. Tabii bunların yapılması
ek bir su ve belediye vergisi olarak
dönmezse daha da iyi olacak.
Yıllardan beridir ısrarla söylediğim bir şey var, Eğer istanbulun ulaşım sorununu bitirmek istiyorlarsa YAP-İŞLET-DEVRET Modelini hayata geçirmeliler..Bu bahsi geçen güzergahlar ve daha başkaları bu yöntemle ihale edilebilir ve çok kısa zamanda memleketin ulaşım sorunu çözülür..Politikacılar lütfen bu fikrime kulak versinler..
cevapla 20.10.2010 23:00ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
.com.trİkizler21 Mayıs - 21 Haziran Yüksek hedeflere kilitlenmiş durumdasınız. İçinizdeki durumun değerlendirmesini yaparken, akılıcı davranışlar içindesiniz. Duygusal saplantıların zararını... ayrıntılar »
Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.