Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Mücadele artmış

Fenerbahçe'de değişen tek şey takım savunması ve mücadele. Özellikle orta saha çok daha disiplinli oynuyor. Adam kovalıyor gerçekten mücadele etmeye çalışıyor. Böyle olunca da rakip Fenerbahçe defansında daha az etkili oluyor. Geçtiğimiz maçlara baktığımızda Fenerbahçe defansının arkasına atılan toplar önemli kayıplara neden olmuştu. Ama dün gece gördük ki, Fenerbahçe daha dikkatli oynuyor. Tıpkı geçen sezonun son 10 maçında oynadıkları gibi.
Fenerbahçe'nin gol atmakta ya da pozisyon bulmada sezon başından beri fazla büyük bir derdi yoktu.
Niang ve Dia, takıma çabuk alışmışlar. Belki Dia, kopuk kopuk oynuyor ama Niang 40 yıllık F.Bahçeli gibi. İlk devre rakibi çözen adam oldu. Soldan Caner ortaladı Niang'ın kafası perdeyi açtı. Sonra da yine aynı Niang'ın kişisel becerisiyle getirdiği pozisyon gol oldu. Caner ve Gökhan'ın hücum yönleri çok fazla. Ama defansif olarak mükemmel değiller.

AYDINUS, FIRÇA YEDİKÇE AÇILIYOR!
Kim ne derse desin Yobo transferi de çok isabetli. Fenerbahçe'nin savunmasının göbeğinde Bilica oynarsa el bombası gibi olur. Bilica'nın da performansını çok iyi biliyoruz. Bazen iyi çoğu zaman ise çok kötü. Kasımpaşa maçı nerede dün geceki maç nerede! Siyah ile beyaz gibi farklı maçlar konsantrasyon, disiplin ve takım savunmasındaki yüksek mücadele, çok iyi oynamasanız da, temponuz fazla yüksek olmasa da maçı kazandırmaya yetiyor. Hücumda iyi organize olamadılar ama oyun disiplinleri maçı kazanmaya yetti.
Gençlerbirliği bizi şaşırtmaya devam ediyor. Çok eksikleri var ama yine de tuhaf defans hataları dışında fena değillerdi. Hakem Fırat Aydınus için çok üzülüyorum. Skora göre maç yönetiyor. Faul standartlarını oyunculardan yediği fırçaya göre değişiveriyor. Böyle devam ederse kendisi de çok üzülecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA