Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Rolleri değiştiler

Trabzonspor puan kaybetmiş. Fenerbahçe üç puanı alıp, 24'ü cebine koyup, sabah rejenarasyonu yapıp veya istirahat verip, Beşiktaş- Galatasaray maçında ya iki rakibinin birden puan kaybetmesini, ya da birinin üç puan birden kaybetmesini bekleme planlarını yapıyor.
Aslında şartlar da çok lehine gitti oyun içerisinde. Hazırlanışı çok güzel bir gol attı. Emre Bienvenu'nun boşalttığı alana çok iyi bir pas attı. Alex kafayla indirdi; Bienvenu'nun işini yaptı aslında. Bienvenu de sürpriz oyuncu olarak koşu yapıp golü attı. Golde Alex ile Bienvenu, rolleri değişmişti aslında...
Hemen ardından kırmızı kart gelince Fenerbahçe için kalan uzun sürenin rahat geçeceğini, hatta çok pas yapan takım olduğu için yorulması muhtemel Eskişenhirspor'a karşı farklı kazanacağını düşünüyorduk. Evet; pası F.Bahçe yaptı. Evet; oyuna da hakimdi. Ama oyunun sonlarında bu kez koruma içgüdüsü ağır bastı. Uzatmalarda Dede'nin vurduğu topta Volkan'ın çok güzel kurtarışını izledik. Yedikleri baskı hesapta olmayan iki puan kayba neden olacaktı.

ÜÇ PUAN VASAT FUTBOLLA
Çok eksiği olan F.Bahçe, son iki maçını kazanıp formda gelen Eskişehir karşısında çok pozisyon üretmese de, oyunun büyük bölümünde topa sahip olarak üstün gözükse de, vasat oynayıp aldı üç puanı... Alex ilk yarıda zekice geriye gelip topun F.Bahçe'de kalmasını sağladı. Cristian'ın ilk yarıdaki iyi oyunu ve Bienvenu'nun ilk 45'teki etkili futbolu uzun süre devam etmeyince maç 1-0'a bağlandı.
Hakem Özkalfa'ya gelince... İkinci yarının başında Mehmet Topuz'un pozisyonu net penaltı. Bir de ilk devrenin ortalarında yardımcının Bienvenu'ye yanlış ofsayt bayrağı kritik pozisyonlardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA