YAZARLAR
NAZLI ILICAK
NAZLI ILICAK
Yazıyı Dinle
Bu haberin ses dosyası henüz hazır değil.
İletişim
SMS: NI yaz boşluk bırak mesajını yaz 4122'ye gönder. (1,60TL) MH:02165317373
BUGÜNKÜ TÜM YAZILARI
Baykal ne yapacak?
Brown kahraman mı?
Özür dilemeliydi
Hem suçlamıştı; Şimdi akladı
Leblebiye narh

Özür dilemeliydi

Deniz Baykal'ın eşi Olcay Hanım'dan bir özür dilemesini beklerdim doğrusu. Hasan Fehmi Güneş, Aynur Aydan ile görüntülenince, kamuoyunun önünde eşinin gönlünü almıştı. Bu çok güzel bir jestti. Ama Baykal, hakkı yenilmiş gibi konuşuyor. "Teslim olmadım; meydan okuyorum" diyor.
"Tezgâh", olmayan bir şeyi varmış gibi göstermektir; komplo da aynı anlama gelir. Oysa Baykal, böyle bir ilişkinin varlığını ikrar etti. Hatta, "10-15 gün önce" diye tarih bile verdi.
Önemli siyasi sorumluluk taşıyan ve olgun bir çağında bulunan ana muhalefet partisi liderinin, ilişkilerine biraz daha özen göstermesi gerekmez miydi? Çuvaldızı başkasına batırmadan önce, bir zahmet, iğneyi kendinize batırınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın

Yazarın Önceki Yazıları
Anayasa Mahkemesi yürürlüğü durdurur mu? ( 10.05.2010 )
Annelerimiz için ( 09.05.2010 )
Anayasa paketi ve ihtimaller ( 08.05.2010 )
Bilgi kirliliği ( 04.05.2010 )
1 Mayıs, Kontrgerilla ve Ergenekon ( 03.05.2010 )
Sevda çiçeği ( 02.05.2010 )
Dursun Çiçek gene sahnede ( 01.05.2010 )
Askerle buluşan üyeler kim? ( 30.04.2010 )
2007 yılında bugünler ( 29.04.2010 )
Mahkeme hatalı değil mi? ( 28.04.2010 )
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol