Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRAH KAYALIOĞLU

Tiyatro bitti...

Beşiktaş'ın 2010-2011 sezonunda teknik direktörünün kim olacağı konusunda haftalardır siyah-beyazlı taraftarların ve tüm spor kamuoyunun kafasını karıştıran haberleri okuyorsunuz. Bu konuda, Türkiye'nin tartışmasız en iyi Beşiktaş muhabiri Fatih Doğan ve SABAH Spor Servisi olarak sergilediğimiz performansı özetleyeceğim ve kimse kusura bakmasın hiç tevazu göstermeyeceğim.
Mustafa Denizli'nin sağlığıyla ilgili iddialar ortaya atıldığında, "Bir insanın sağlığı söz konusu" dedik. Bu konudaki haberciliğimizde Mustafa Hoca'yı da, ailesini de düşünerek (belki de gereğinden fazla düşünerek) temkinli gittik. Hatta hocanın bir kez daha operasyon geçireceği, anjiyo olacağı iddialarını duyduğumuzda kendisiyle şahsen görüştüm. Hoca, Mayıs ayı sonundaki o gece "Turp gibiyim.
İnanmıyorsan gel, Sunset'teyim" yanıtını vermişti.
Günler geçti. AS Gazetesi'nde "Schuster Beşiktaş ile anlaştı" haberi patladı. Bir iddia olarak sayfalarımıza taşıdık.
Haziran başına geldik. Beşiktaş'ın Schuster ile anlaştığı iddiaları ayyuka çıkmıştı.
ABD'deki Milli Takım kampından döndüğünden beri konuyu araştıran Fatih Doğan, 2 Haziran'da "Beşiktaş'ın yeni hocası Schuster" bilgisini verdi. Çok emindi.
Yurtdışındaki kaynaklarımız da haberi doğruladı. Ve SABAH 3 Haziran'da "DENİZLİ'Yİ SCHUSTER BY-PASS ETTİ" başlığıyla çıktı. 4 Haziran'da da Schuster için "GÖREV BAŞINDA" başlığıyla verdiğimiz haberde Alman teknik adamın Beşiktaş ile ilgili düşünceleri, plan ve projeleri detaylı bir şekilde okuyucularımıza ulaştırıldı.
Ertesi gün Beşiktaş yönetiminde bazı üyelerin yeni teknik adamdan haberi olmadığı için sıkıntı yaşandığı ve Başkan Yıldırım Demirören'in resmi imza ve açıklamayı birkaç gün geciktireceğini duyurduk. 8 Haziran'da iki yıllık sözleşmenin imzalandığını açıkladık.

RESME UZAKTAN BAKMAK!
Bu süreçte diğer gazeteler SABAH'ın günlerce gerisinden geldi. Beşiktaş'ın Schuster ile ilgilenmediğini yazanlar oldu. 5-
6 adayı sayfalarına taşıyıp Schuster'in yanından bile geçmeyenler oldu.
Juande Ramos ile görüşmeyi SABAH,
" Madrid'de üç çayı" diye duyururken İspanyol teknik adama tam sayfa ayırarak, Beşiktaş'ın başına geçirenler oldu.
SABAH
'ın Haziran başından beri çizdiği "Schuster Beşiktaş'ın yeni teknik direktörüdür.
Diğer isimleri dikkate almayın" resminin doğruluğunu bir-iki gündür nihayet kabullenenler de oldu; onların da haklarını teslim edelim.
İşin çok içinde olduğunu söyleyerek övünen ama Schuster olayını başından beri yanlış, eksik takip eden meslektaşlarımıza bir sözle bitirelim: Bir resmin bütününü görmek için uzaktan bakmak gerekir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA