Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Buyurun GDİE rehberine

İyi pazarlar sayın seyirciler. 'Genetik Yapısı Değiştirilmiş Kadınlardan' (GDK) sonra bugün sırada GDİE'ler var, yaniii 'Genetik Yapısının Değiştirilmesini İstediğimiz Erkekler'.
Neden? Çünkü yıllar geçtikçe kadınlar değişirken, erkekler değişmiyor. Eh biz dedik erkekler basittir diye, onları salsanız, pizzaları, maçları ve filmleriyle bir ay evden çıkmadan yaşarlar diye.
Ama biz kadınlar artık onların ufak ufak da olsa değişmelerini istiyoruz. Tamam anladık! Erkekler için değişim eşittir kâbus fakat bizim için değmez mi?
O zaman buyurun GDİE rehberine.
Sorunlarınızı, sıkıntılarınızı açtığınız her zaman bozuk plak gibi aynı cevabı yapıştıran erkek.
Ne o cevap?: "Saçmalama" elbette. Saçma- la-mı-yo-ruz!

Yalanını yakaladığınızda suçu size atmaya çalışan erkek. Off çok klasik, sanki biz de yedik!
Özür dilerse ortadan ikiye çatlayacağını, erkekliğinin elden gideceğini zanneden erkek. Özetle: kadın dünyasını arpa boyu kadar anlamamış erkek.
Kendinden 25 yaş küçük kızlarla beraber olunca erkekliğini ispatlayacağını sanan erkek. Ey beyler! Sizi kadın gibi kadınlarla düelloya davet ediyoruz.
20'lik kızla beraber olmak bebek işidir, cesaretiniz varsa 30 üstü kadınları mutlu edin de görelim.
Aynı anda iki üç kadını idare etmeye çalışıp tabii ki de eline yüzüne gözüne bulaştıran erkek. Anlasanıza artık! Daha bu tip eylemlerden alnının akıyla çıkan erkek olmadı.
Suçunu kabullenip, efendi olacağına ölümüne inkâr taktiğini seçen erkek.
Başarılarınıza karşı kaşıntısı tutan erkek.
İlişkinin ilk haftasında "Sen hayatımın kadınısın, senden çocuğum olsun istiyorum" nağmeleri döşenen erkek. Yahu sen hele beni mutlu et de sonra 'hayatımın kadınısın' dersin.
Doğum gününüzü unutan erkek!
Bir tarihi de aklınızda tutuverin be kardeşim. Çok mu zor!
İlişkinin başında ne kadar güzel ne kadar akıllı olduğunuzu söylemeye doyamayıp, sizi ele geçirdiğine inandığında suratınızdaki sivilceyi bile kafanıza kakan erkek. Çok ezik hareketler bunlar!
Onu sevdiğinizi söylediğinizde tırsıp "Saçmalama ne çabuk" çeken erkek.
Sadece durum kurtarmak için çiçek alan erkek.
İlk haftadan evlenme teklif ederek kadını kendine âşık edeceğini zanneden saf erkek. Heey! Kadınlar artık evlilik budalası değil, nabeeer?
Ayrılmayı beceremeyen erkek. İlişki bittikten sonra mahallenin dedikoducusu misali car car car arkanızdan konuşan erkek.
Çapkın ama çapkınlık işlerinde yeteneği sıfır erkek. Bari şu cep telefonunuzdan aramaları ve gönderilmiş mesajları siliverin canım. Biraz zekâ lütfen! Biraz balık! Biraz fosfor! Hadi canım.
Evlenmek için aşkı değil, cici aile kızı görünümlü kızları tercih eden ve sonra da daha evliliğinin altıncı ayında karısını aldatmaya başlayan erkek.
Sevgilisini-eşini evde bırakıp gecelere gecelere gecelere akan erkek. Mantık şu; sevgiliyle eğlenilmez, sevdiğin kadın eve kapatılır ki gören olmasın, onun da gözü ezkaza açılmasın.
Evleneceği kadını annesinin onaylamasını bekleyen erkek. Hatta attığı her adımda annesinden onay bekleyen erkek.
Iyyy...
Kadının futboldan, evin tamirat işlerinden, arabadan, ticaretten anlamadığını zanneden, eski kafalı erkek.
Her ne kadar başarılı ve güçlü görünse de kadının sevildiği zaman kedi gibi sokulacağını bilmeyen erkek.
Kadının en önemli ve tek isteğinin 'güven duymak' ve 'sevilmek' olduğunu göremeyecek kadar kendiyle ve kompleksleriyle meşgul olan erkek.
Kadının sessizliğinin aslında acizlik değil derinden bir çığlık olduğunu bilmeyen erkek. Kadının sessizliği size yol su elektrik olarak dönecektir abiler, uyanın artık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA