Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERSİN RAMOĞLU (GÜNEY)

Örgütün pis oyunları

573 kişinin hayatını kaybettiği 2300 insanımızın da yaralandığı Van depreminde yaşanan bazı aksaklıkları fırsat bilen terör örgütü ve yandaşları, yurdun dört bir yanından gelen yardımları yağmaladığı yetmezmiş gibi şimdi de vatandaşın gönderdiği yardımları karalamaya başladı.
Terör örgütünün, Türk halkının Vanlı kardeşleri için seferber olmasından ve AK Parti hükümetinin acıları sarmasından rahatsızlık duyduğu ortada...

***
Askeri operasyonlarla büyük darbe yiyen terör örgütü, şimdi halkın arasına 'nifak tohumları' ekerek güç toplamaya çalışıyor.
BDP'li Van Belediyesi ise resmi internet sitesinde sadece Kürt grupların gönderdiği küçücük yardımlara yer vererek, diğer yardımları yok saydı.
Daha önce de yazdığım gibi, facebook isimli sosyal paylaşım sitesinde yardım paketlerinin içinden Türk bayrağı, yanında taş ve sopa çıktığı palavrasını yaymışlardı.
Fitneciler, bu yalanlarla halkın kafasını bulandırmaya çalışıyor.
Kendi vatandaşını öldürmekte tereddüt etmeyen BDP'li belediyeler, depremzedelere yardım yapacağı yerde ölüm makinesine dönüşmüş PKK'ya destek veriyor.
***
BDP'li herhangi bir belediyenin ekiplerini enkaz kaldırırken gören var mı?
Şahsen ben görmedim.
Yurt dışından ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen kurtarma ekipleri, beton bloklarını kaldırarak canlı aradı.
PKK lehine propaganda yapan Van ve çevredeki BDP'li belediyelerin gerçek yüzünü bu depremde hem yakınlarını kaybeden Kürt halkı hem de tüm dünya yakından gördü.
Kanlı örgüt yardımları sabote etmeye çalışıyor.
Çadırların 2000 TL karşılığında satıldığından tutun da yemek verilmediğine kadar her türlü yalanı yayıyor.
Van Belediyesi'nin resmi internet sitesinde "Van İçin Tek Yürek Oldular" başlığı altında "Metropollerde yaşayan Kürtlerin Van depreminden etkilenen yurttaşların yardımına yetişmek için çalışmaları sürüyor" palavrası yer alıyor.
Sanki olanları millet görmüyor.
Depremde kılını kıpırdatmayan BDP'li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi de yardım yapmış gibi gösteriliyor.
***
PKK'nın yayın organı Roj TV ise tam bir felaket çığırtkanı olup çıktı.
Halkı ayaklandırmak için yayın yapıyor.
Ölüm kusan televizyonda konuşan vampirler, cezaevleri başta olmak üzere herkesin direnişe geçmesini isterken halkı da sokağa döküp askere saldırması için kışkırtıyor.
Polisi ve askeri hedef gösteren yayınlara ağırlık veren Roj TV, "Asker, polis, milletvekili burada rahat dolaşmamalıdır. Bunlar Kürt halkının düşmanlarıdır" diyerek isyana zemin hazırlıyor.
***
Hastalara hiç bakılmadığı, enkaz altındakilerin bilinçli olarak çıkarılmadığı yalanı da kulaktan kulağa fısıldanıyor.
Hatta, güya"BDP'li belediyeler depremzedelere yardım etmek istiyormuş da devlet buna engel oluyormuş" havasını yaymaya çalışıyorlar.
Ağır darbe alan terör örgütünün son çırpınışları bunlar.
Ne pahasına olursa olsun yok edilecekler.
Yeter artık!
Bunları hapiste beslemek bile günahtır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA