Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERSİN RAMOĞLU (GÜNEY)

Söz Şahin'de

TRT Ankara Radyosu'nda bir bayan personelin taciz edilmesiyle ilgili birkaç yazı kaleme almıştım.
Sonuncu yazımda da, "TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin Bey yüreğinde Allah korkusu olan biridir. Eşi kalp krizi geçirerek ölmüş, Alzheimer hastası annesiyle yaşayan, bir çocuk sahibi dul bayanı taciz eden müdür hakkında gerekeni yapar" demiştim.

***
Genel müdürün basın danışmanı o sıralar aramış Şahin'in olayla ilgili soruşturma başlattığını, neticesini de kısa zamanda bildireceğini söylemişti.
Aradan aylar geçti… Ne genel müdürden ne de bir başkasından ses çıktı.
Soruşturma, yıllar süren karmaşık arazi davalarına benzedi.
Beklediğimiz cevap gelmedi…
Her gün olayın neticesini soran okurlarım, 'Ne oldu senin İbrahim Bey'ine. Dilini mi yuttu yoksa' diyerek dalga geçmeye başladı.
***
Biri de dedi ki: "TRT'deki bir müdürün, personelini taciz etmesi olayını aylar önce defalarca yazdığınızı siz belki unutabilirsiniz ama biz unutmadık. Bir yazınızda TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'in birkaç gün içinde açıklama yapacağını yazdınız. Aradan 3 ay geçti, bir açıklama yok. Neden? Bu çok zor ve büyük çaplı bir soruşturma mıdır ki aylar geçmesine rağmen bir açıklama yapılmadı?"

***
TRT'nin Sayın Genel Müdürü, muhatap sizsiniz.
Artık bu konuda bir şey söylemenin zamanı gelmedi mi?
Ya "bayan suçludur" deyin ya da "müdür"…
Sessiz kaldıkça millet günahı örttüğünüzü düşünüyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA