Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Coşkulu kapanış

Beşiktaş seyircisinin, takımlarına hem sayısal hem de coşkusal olarak mükemmel bir vedası vardı dün gece İnönü'de... Sahadaki mücadelenin ötesinde dün gecenin en güzel futbol fotoğrafı bence buydu.
Maçın sonucu önemsiz olmasına rağmen bu coşkulu kalabalık Beşiktaş seyircisinin futbol izleme keyfini de gösteriyordu.
Siyah-beyazlı tribünler aynı zamanda gelecek sezon takımdan olan büyük beklentilerini ve de en önemlisi bunların başarılmasına olan inançlarını da gösterdiler.
Bunların dışında ille de dün geceki futboldan bir şeyler söylemeye çalışırsak, Guti'nin haftalardır süren düşük performansı, kiralık Fernandes'in giderayak 'Ben gerçekten iyi futbolcuyum' dedirten oyunu göze çarptı. Ayrıca Quaresma'nın zaman zaman sonuca gitmese de bire bir adam eksiltişindeki futbol güzelliklerinden, genç oyuncular Onur ve Rıdvan'ın gelecek sezon kadroda zor yer bulacağından, sol ayaklı stoper Atınç'ın da bence alternatif bir savunmacı olabileceğinden bahsedebiliriz...
Dün gece oyun çok güzel olmasa da her iki takım, futbolsuz geçecek bir aylık dönemden önce futbol oynama zevkine varmaya çalıştılar. Ben her zaman söylüyorum, özellikle de Beşiktaş'ın son haftalardaki maçları için; futbol iddianız olmasa bile oynaması çok zevkli bir oyundur.

FARKI TÜRKLER YARATACAK
İnönü'deki son maçtaki kadrodan yeni sezondaki ilk maça kaç kişinin taşınacağını şimdiden söylemek çok zor. Tabii ki belli isimleri banko olarak düşünebiliriz ama bence gelecek sezon farkı yaratacak olan doğru seçilmiş, iyi Türk transferler olacaktır.
Beşiktaş camiası için artık transfer sezonu başlamıştır. Her şey gelecek sezon ulaşılması istenen büyük hedefe göre planlanmalıdır. Bu anlamda Tayfur hocaya da büyük iş düşüyor. Ona yürekten başarılar diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA