Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Düşenlerden ders!

Andre Maurois şöyle demiş: "İnsanların kaderi, istekleriyle ve beklentileriyle hiçbir zaman uyuşmazmış." Galatasaray taraftarının kaderi de bu sözle uyuşuyor.
Galatasaraylılar bir daha hatırlamak istemedikleri ligin bitmesi için gün sayıyor. Çünkü oynanan her maçta Galatasaray takımı azap veriyor. İş başına gelecek yönetim transfer yaparken kaliteli ve başarıya aç oyuncuları bulup almalı.
Kasımpaşa, Konya ve Bucalı oyuncuları küme düşmelerine rağmen adam gibi oynadıkları için kutluyorum. Galatasaraylı futbolcular bu tablodan keşke örnek alabilselerdi...
Yabancıların kalitesizliği, yerlilerin kafaca tükenmeleri Galatasaray'ı ikinci yarıda futbol ve sonuç olarak dibe vurdurdu.
Kaliteli, başarıya aç ve sorumlu oyuncu alınmasından neden söz ettim? Galatasaray ligde eksi 8 averaja sahip değil mi? Kasımpaşa ve Konya güç olarak Galatasaray'ın gerisinde değil mi? Galatasaraylı futbolcular son maçlarda, "Biz bu eksi averajı düzeltmeliyiz" inancı içinde olmalılar...
Kasımpaşa önünde Stancu gol attı ama vuruş becereksizliği yüzünden üç net pozisyonu harcadı. Sadece boğa gibi koşan Stancu'nun gol vuruşu yetersiz. Mücedele etmek ve koşmak oyunun bir parçası ama yetenekli olmak "Bir dirhem et bin ayıp kapatır" sözü gibi büyük eksikleri giderir. Stancu'ya nasıl 5 milyon Dolar verildiğine şaşırıyorum!

EMRE AYAKTA KALMALI
Emre Çolak çabuk ve yetenekli bir oyuncu; ancak topa ayağını sokarken korkmamalı ve ikili mücadelelerde ayakta kalabilmek için fizik olarak güçlenmeli.
NOT:
İptal edilen Bursaspor- Beşiktaş maçındaki olaylarla ilgili "Beşiktaş taraftarını Bursa'ya yollamak hataydı. Keşke TFF bu gidişi önleseydi" demiştim. Taraftarların gidip gitmemesi konusunda yetki İl Güvenlik Kurulu'na aitmiş. TFF'den özür dilerim. Ama bir de sorum var: Acaba TFF, bu konuda Bursa İl Güvenlik Kurulu'na görüşünü iletmiş mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA