Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ne tartışması..

Yani bu düzeysizlik, bu ne iğrençliktir..
Gel de yanıt ver.. Gel de tartış ki, okur iki tarafı da dinlesin ve kendi kararını versin..
Erman Toroğlu "Zaman zaman pahalı şarap söylediğinde, hesabı ödemiyorsun. Seni davet eden guruplara yüklemeye çalışıyorsun. Eğer kabul edip hesabı verirlerse iyi şeyler yazıyorsun, yoksa yerden yere vuruyorsun" diyor.. Bunun nesine yanıt vereyim. İçindeki mantıksızlığa mı, yalana mı?.
Erman'a karşı kendimi savunma gereği hissetmem beni yaralar. Okur ve TV seyircisi onu da, beni de yakından bilir..
Son zamanlarda tiraj ve reyting kaybına uğramış herhalde.. Çözümü "Hıncal" yazarak arıyor o da..
Vah, vah!..
atv ana haberi perişan eden Fuat Uğur, bazı gazetecilere bir mektup yazmış. Aykut Işıklar köşesine aldı da haberim oldu.
Uğur "Ergenekon medyasının Sabah'taki uzantısı Hıncal Uluç" diyor. "Hıncal Uluç adlı müptezel" diyor..
Kimin müptezel olduğunu atv'yi izleyenler ve Sabah'ı okuyanlar biliyor. Bu kurumu yönetenler de biliyor ki gereğini yaptılar.. Yanıt vermem ayıp.. Ama, "Ergenekon uzantısı" önemli bir itham.. Üstelik bu ithamı bu gazetede başkaları da yaptı. Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz artık ciddiye almalı.. Bunları iddia edenleri, çağırıp "Ellerindeki bilgi ve belgeleri" istemeli.. Gereğini yapmalı.
Zavallı kardeşim, birinci sırada aldığı atv ana haberi, dördüncü sıraya düşürmenin yerlerde sürünmek olmadığını iddia ediyor..
Yahu zaten, bu ülkede başa güreşen 4 kanal var.. Beş değil. Dört kişinin yarıştığı koşuda birinciyken, sonunculuğa düşersen bu ne demektir..
Övünmesi.. "Efendim ben tarafsız yayıncılık yaptım.."
Bu mektubu yolladığı gazetecilerin listesini de yayınlamış Aykut..
Mehmet Altan, Ahmet Kekeç, Şamil Tayyar, Aziz Üstel (Star), Ekrem Dumanlı (Zaman), Aykut Işıklar, Gülay Göktürk (Bugün), Markar Esayan, Neşe Düzel (Taraf).
Bu gazete ve yazar listesi Uğur'un ne kadar tarafsız olduğunu gösteriyor değil mi?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA