Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Emre korkusu!..

Hakemlerin nerdeyse tümü Emre'den korkuyor.. Alenen, resmen korkuyor. Oğuz Sarvan da, Mahmut Özgener de bu korkuya ses çıkarmıyorlar..
Emre bu haliyle sahada 10 dakikadan fazla kalmaz.. Çünkü daha santra ile oyunu germeye başlıyor.. Rakibi tahrik eden, kendi arkadaşlarını azdıran, tribünleri şiddete zorlayan o.. Sahada yaptıkları futbol kurallarına değil, Futbolda Şiddet Yasasına aykırı.. Savcılar peşine düşmeli, öylesi..
Koray Gençerler'i pazar akşamı olabilecek en ağır şekilde aşağıladı. Jestlerle, mimiklerle hakaret etti. Yüzüne bağırdı, çağırdı. Tribünleri hakem aleyhine kışkırttı.. Gençler tıss.. Kaçtı yanından.. Sonra Emre'ye kızıp Mehmet Topuz'u oyundan attı resmen..
Nedir Emre'nin imtiyazı!..
Aziz Yıldırım'ın evlad-ı manevisi mi?.
Bu ülkede Emre'nin yaptıklarından utanan ferd-i vahit yok mu?.
Bin defa hak ettiği kırmızı kartı çıkaracak yürek, peki?.
Pazar gecesi Emre de, Bilica da, defalarca atılmayı hak ettiler.. Her maçta hak ediyorlar. Ama hakemlerin gözü ikisine de kapalı..
Bilica'nın topsuz tekmesi görmezden gelindi. Televizyonda kaydı var. Cezasız mı kalacak?. Sarı kart gördüğü pozisyonda, "Bariz gol şansı" olup olmadığı tartışılıyor. Oysa arkadan bileğe tekme, doğrudan kırmızı kart.. Gol pozisyonu falan gerektirmeden.. Bunu bilen hakem, bunu bilen yorumcu yok mu, bu ülkede?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA