Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Evde çırılçıplak dolaşırım, perde falan kapamam

* 40-50 yaşlarında filan biriyle oldun mu hiç, ya da evli biriyle?
Oldum. Evliydi ve 40 yaş üzeriydi.

* Utanmadın mı?
Bana ne, o utansın. Neticede evli olan ben değilim ki. Sözünü o tutamıyor, ben kimseye söz vermedim ki.

* Peki öteki kadını düşünmüyor musun?
Bana ne kadından? Kocasını kaybetmesin. Aldatılan kadının kurban olduğunu düşünmüyorum ben. Evlenmeden önce her türlü numara, süs püs, kokoşluk... Evleniyor "Tamam tapuyu aldım bu herif benim artık deyip" sal tüyünü, manikürünü, pedikürünü. Karşıla kocanı bigudiyle, eşofmanla... Eee, ben de aldatırım o zaman.

* Adam sana "Karımda bulamadığım şunları şunları sende buluyorum" diyor muydu?
Gereksiz bu. Elbet onda bulamadığı şeyleri bulduğu için benimle oluyor. Belki karısı güzel değil, ben görüyorsun ki çok güzelim. Vücudum mermer bak... Karısından olmuş üç tane çocuğu, ben daha genç ve taş duruyorum.

* Göğsün silikon sanırım. Kaçtı, kaç oldu?
Ölçü bilmem. Çünkü hiç sütyen takmadım ki.

* İç çamaşırı masrafın yarı yarıya yani? Hatta belki hiç yoktur?..
(Gülerek) Az var. Bazen hiçbir şey giymem çünkü. Dedim ya çıplaklıktan çekinmem. Evde de çırılçıplak dolaşırım. Konu komşu bakıyor mu filan diye düşünmem. Perdelerim açık. Gece yatarken perde filan kapamam.

* Mesajı aldılar tamam.
Kimler?

* Röntgenciler diyorum, mesajı aldı şimdi.
Alsınlar... Gözleri gönülleri açılır. Sevap işlemiş olurlar. Hem beni çıplak görse ne olur, bende olan herkeste var. Gerçi farkım da ortada yani görüyorsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA