Ünlü isimlerin beklenmedik anda gelişen isteklerinden bazıları mütevazı bazıları çok abartılı! İşte sürekli göz önünde olan ünlülerin hiç aklınıza gelmeyecek kaprisleri...
İddialara göre kilolarıyla başı dertte olan Uzerli, kaldığı otelde bitmek tükenmek bilmeyen istekleriyle herkesi bunalttı.
Düzenli olarak her gün spor salonuna giden oyuncu burada müşterilerin ilgisiyle karşılaşınca sıkıldı.
Otel görevlilerinden koşu bandını her gün odasına çıkartmasını isteyen Uzerli, sonunda çalışanları isyan ettirdi. Otel yönetiminden ret cevabı alınca çılgına dönen güzel oyuncunun imdadına sonunda dizinin yapımcısı yetişti. Yapımcı, Uzerli için 4 bin TL'lik bir koşu bandı alarak odasına yerleştirdi.
Ancak Meryem Uzerli, herkesin içinde spor yapmaktan çekindiği için böyle bir istekte bulunduğunu söylemişti.
Çünkü Kobal diziye başlarken senaryoda böyle sahneler olacağını biliyordu. Ama sonrüa sevgilis Arda Turan'ı kızdırmamak için bu tür sahnelerde oynamayı reddetmeye başladı.
YAPIMCIDAN AFİŞ ENGELİ
Ata Demirer, Eyyvah Eyvah 2 filminin afişini 30 Kasım’da Twitter’daki sayfasından sevenleriyle paylaşınca yapımcısı Necati Akpınar’dan ‘hemen kaldır’ uyarısı almıştı.
Uyarı üzerine afişi sayfasından kaldıran Demirer gerginliğin de büyümesini engellemişti.
Bu krizin Demet Akbağ yüzünden çıktığı ortaya çıktı. İddiaya göre Akbağ afişte genç oyuncu Özge Borak’la kendi fotoğrafının aynı büyüklükte kullanıldığını görünce hemen filmin yapımcısı Necati Akpınar’ı aradı. Akbağ “Ben yılların oyuncusuyum, Özge daha yolun başında. Afiş hazırlanırken lütfen buna dikkat edelim” uyarısında bulununca afiş değiştirildi.
Yeni tasarlanan afişte Özge Borak’ın kafası photoshop yöntemiyle afişten çıkarıldı. Motorsikletin üzerinde sadece Demirer ve Akbağ kaldı. Filmin internet sitesinde de sadece bu afiş kullanıldı.
Ata Demirer 30 Kasım 2010’daki Twitter sayfasından Özge Borak’ın da olduğu bu afişi koydu. Daha sonra Akbağ’ın müdahalesiyle afişten Özge Borak çıkartıldı.
SEVENLERİNİN İLGİSİNDEN BUNALINCA
Gönülçelen'den önce rol aldığı Asi dizisiyle hayran kitlesini genişleten Tuba Büyüküstün, fazla ilgiden bunalınca 'kapris yapmakla' eleştirilmişti.
Hatta hayranları güzel yıldızın bu tavrına öyle çok kızmış ki Büyüküstün'ü alkışlarıyla protesto etmişler.
Anlatılanlara göre Geniş Aile'de Şukufe rolünü oynayan Topal, dizinin bir bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı. Senaryoda Topal’ın diziye konuk olacağının yazmadığını söyleyen Demirer, sete geldiğinde karşısında Topal’ı görünce sinir küpü oldu. Ancak Topal'ın dizideki varlığı geçici oldu.
"O KADINLARLA POZ VERMEM" KAPRİSİ
Bundan birkaç yıl önce Kıvanç Tatlıtuğ'un Kıbrıs'ta bir eğlence merkezinin açılışında yaptıkları da 'kapris' olarak nitelendirilecek türden...
Bu açılışa katılmak için 50 bin lira aldığı iddia edilen Tatlıtuğ kendisiyle birlikte aynı görevde yer alan Aysu Baceoğlu ve Şebnem Schaeffer ile de gerilim yaşadı.
Açılışta Schaeffer ve Baceoğlu'nun yanına gitmesini istemeyen Tatlıtuğ "O kadınlarla poz vermem. Ben gidince gelsinler" dedi.
ALDIĞI ELBİSELERİ BİKAÇ AY SONRA DEĞİŞTİRMEK İSTEYİNCE
Küçük Sırlar dizisinde stilist bir anneyi canlandıran sunucu ve oyuncu Ebru Akel’in bir mağazada yaptıkları da "kapris" olarak nitelendirilmişti. Dünyaca ünlü bir mağazadan sık sık alışveriş yapan Akel sezonda aldığı kıyafetleri birkaç ay giyip diğer sezona geçerken mağazaya götürüp değiştirilmesini talep ettiği iddia edildi.
Ancak aynı isteği bir kez daha tekrarlayınca basına yansıyan ve uzun süre konuşulan bir olay yaşandı. Mağazaya giden oyuncu Ebru Akel uzun süre giydiği kıyafetlerin değiştirilmesini talep etti.
Sürekli aynı durumla karşı karşıya gelen mağaza çalışanları bu duruma defalarca göz yummuş ancak son olay bardağı taşıran damla olmuş. Kıyafetlerin iade edilmesini talep eden güzel oyuncu bu kez amacına ulaşamayınca mağaza çalışanlarıyla tartıştığı iddia edildi.
İLGİSİZLİĞİ YÜZÜNDEN KONUK BULAMAYINCA
Bir dönem özel bir kanalda sohbet programı yapan Seray Sever'in de kaprisleriyle çevresini çıldırttığı ileri sürülmüştü.
DİZİ SETİNE KOŞU BANDI İSTEDİ
Rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisiyle bir anda yıldızı parlayan Meryem Uzerli'nin de 'koşu bandı kaprisi' yaptığı bir dönem basına yansımıştı.