Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Serdar’a bu yapılır mı?

FOX'ta yeni bir yarışma başladı. Adı, 'En İyi Ben Söylerim'. 7 yarışmacı aynı şarkıyı birbirinin devamı olarak 30 saniyelik performanslarla sahneleyip jüriyi ve seyircileri etkilemeye çalışıyor.
Sunucusu Çağla Şıkel, jüri koltuğunda ise Kibariye ve Serdar Ortaç var. Yarışmanın geniş bir değerlendirmesini ben yapmayacağım.
Onu cumartesi günü yayınlayacağım Okur Mektupları köşesinde değerli okurum Doruk Şahin'e bıraktım. Çünkü müthiş bir analiz yapmış.
Ama cumartesiyi beklemeden söylemem gereken bir durum var. Bilindiği gibi Serdar, MS hastası. Bir dönem MS Derneği'nin çalışmalarını yakından takip ettiğim, organizasyonlarına sürekli katıldığım için bu hastalık hakkında ciddi derecede bilgi sahibi oldum.
Hastaların özellikle sert hareketlerden, dönüşlerden vs. sakınması gerekiyor. Ancak yarışmanın formatı gereği, jüri üyeleri 360 derece dönebilen bir platformun üzerindeki koltuklarda oturuyorlar. Koltuğun yönetimi bir reji görevlisinde.
Jüri hangi yarışmacıya hitap edecekse, koltuk hızla oraya çevriliyor. Şimdilik sevgili Serdar için sadece 'Aman dikkat' diyebiliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA