Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Erkeğin anne takıntısı

Geçen haftanın çarpıcı haberlerinden biri de Everton 'da oynayan İngiliz futbolcu Wayne Rooney 'in fahişelerle birlikte olduğunun ortaya çıkmasıydı. Ancak hem futbolcunun yabancı olması, hem de sürmekte olan olimpiyat oyunları yüzünden bu habere bizim basın pek ilgi göstermedi.
Rooney herhangi bir futbolcu değil. Henüz 19 yaşında. Milli takımda oynuyor. Tarzı için, Trabzonsporlu Gökdeniz ile F.Bahçeli Serkan 'ın karışımı diyebiliriz. Harika goller atıyor.
Rooney'nin Coleen McLoughlin adında güzel bir sevgilisi var. 12 yaşından beri tanışan ve üç yıldır birlikte
olan çift, 2003 ekiminde nişanlandı. Tabii, " Erkekler bunu hep yapar; olay aslında önemsiz" denebilir. Ancak Rooney'nin durumu biraz farklı. Çünkü genç futbolcunun fahişelerle ilgisine şöyle bir göz atıldığında iki nokta öne çıkıyor.
Bunlar futbolcu peşinde koşan, " kafa koparıcı" denilen " avcılar" değil. Ucuza çalışan, ikinci sınıf hayat kadınları. Yani onlar Rooney'yi değil, futbolcu onları buluyor.
İkinci ilginç nokta da şu: Bu fahişeler arasında yaşları Rooney'den epey büyük olan da var. Rooney'nin 6 çocuk sahibi 37 yaşındaki ve 'nine' denilen 48 yaşındaki iki fahişeyle daha beraber olduğu ortaya çıktı.
Bu olay bize neyi gösteriyor
Herkes sanır ki genç yaşta büyük paralar kazanan futbolcular, sadece güzel, çıtır, havalı kızlarla birlikte olur.
Halbuki... Nasıl 'para' ile 'iman'ın kimde olduğunu bilemezsek... İnsanların seks hayatlarını da dışarıdan bakarak anlayamayız. Araştırmacı Nickie Robert , ' Batı Tarihinde Fahişeler ' adlı kitabında İngiliz fahişe Chloe 'nun bir anısını aktarır. Bir müşterisi, annesinin cenaze töreninde çekilmiş video kasetini Chloe'yle birlikte seyretmeden 'rahatlayamazmış'!
Rooney'yi 'milyonların sevdiği bir yıldız' olarak da görebilirsiniz, annesiyle sorunlarını çözememiş bir oğlan çocuğu olarak da...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA