Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Norveç modeli

Çalımbay, milli takımında forvetin arkasında görev yapan Carew'i Beşiktaş'ta da aynı tarzda oynatacak. İlk deneme bugün

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Del Bosque döneminin taşlarını bir bir devirmeye devam ediyor. Bunlardan sonuncusu Norveçli santrfor John Carew'in sahadaki görev yeri olacak. Norveç Milli Takımı ve daha önce oynadığı kulüplerde sağ ve sol çizgiye yakın görev yapan Carew, Del Bosque tarafından ise santrfor mevkiinde oynatılıyordu. Topla kolay adam eksilten ve çok iyi şut atabilen Carew'in bu sistemde yeteneklerini kullanamadığını tespit eden Rıza Hoca, Norveçli'yi bugün G.Antep'te tek forvet olarak görev yapacak Veysel'in arkasında oynatacak. Carew'in partneri ise büyük ihtimalle Sergen olacak. Hassan'ın da forma şansı var.

Carew ile mini zirve
Geçen hafta Denizlispor maçında hasta olduğu için oynayamayan John Carew ile bir görüşme yapan teknik direktör Rıza Çalımbay, son durumu öğrenmek istedi. Norveçli futbolcu da, 'Hazırım' cevabını verince 11'deki yerini kaptı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA