Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

100. yıl ve 101. yıl

100. yıldaki şampiyonlukta tüm camia tek hedefe kilitlendi ve başarı geldi. Ertesi yıl şampiyonluğun kaçışında bir değil, birçok sebep var

Yüzüncü yıl şampiyonluğunda sadece Yıldırım Demirören, Kıvanç Oktay derseniz haksızlık edersiniz. Herkes çorbaya bir şeyler kattı. Herkes tek hedefe konsantre olmuştu ve başarı geldi. Zamanla fikir ayrılıkları çıktı. Bazı şeyler hep zora sokuldu. Sudan sebeplerle sorunlar çıkarıldı. Yıldırım Başkan'la hissettik ki; varlığımız Beşiktaş'a zarar verecek, ayrılma kararı aldık. 101. yıl için tek bir sebep aramak doğru değil. Hakemler zarar vermiştir; futbolcular konsantrasyonlarını kaybetmiştir; bizim ayrılışımız etkili olmuş olabilir; santrafor olayı olabilir. Bugün bile 'Niye başarılı olamıyoruz?' sorusunun cevabını net olarak bulamıyorum. Tek değil çok sebep vardır.

ÖZÜR DİLEMEK HATAYDI
Galatasaray maçında tasvip etmediğimiz olaylar oldu. Birçok yerde bu tür olaylar yaşanıyor. Sayın Bilgili'nin özür dilemesini tasvip etmedik, etmiyoruz. Biz suçlu değildik. Biz bir şey yapmadık. Özür dilenecek bir şey varsa onların da dilemesi gerekirdi. Sayın Bilgili'nin 'Mübarek Ramazan' ifadesinini kavgayla ilgili algılıyorum. Başka türlü algılamak istemiyorum. Ramazan'da tartışma olmaz diye bir şey yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA