Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Kartal artık uçuyor

Tigana ile havasını bulan Beşiktaş, Vestel'i ilk yarıda İbrahim Akın, A.Hassan ve Kleberson ile yıktı; derbi öncesi Galatasaray'a gözdağı verdi

Günlerden Pazar, ancak Zenit maçından sonra Beşiktaş tribünlerine değmiş bir nazar!.. Yarıya yakını boş kalan tribünlerin nahoşluğuna tezat ve inat, durgun başlayıp ilerledikçe açılan siyah-beyazlı futbolcular üst üste attıkları gollerle ambiansı hoş, maçı 'izlenmesi gerekli' hale getirdiler.. Beşiktaşlı oyuncular, taraftarının peşinen verdiği 'Galatasaray'ı yenmeden İnönü'ye gelmeyin!' mesajından olumsuz etkilendiler mi bilinmez ama mücadeleye Zenit maçındaki görüntülerinden çok uzak başladılar. Orta sahada topu çevirmekte ve pozisyon üretmekte zorlanan Beşiktaş'ın vasat frekansına Vestel'de girince, ilk 20 dakika kâbusa döndü..

TRİBÜNLERE RENK GELDİ
İbrahim Üzülmez'in 20. dakikada soldan kestiği Kleberson'dan önce defansın çıkardığı akın, maçın ilk heyecanlı pozisyonuydu. 34'te Mustafa, Ahmet Hassan'ın korner atışını arka direğe aşırdı, İbrahim Akın'ın kafayla golünü kaydetti: 1-0. Bu gol tribünlere renk, Beşiktaş'a aşk getirdi. 37'de İbrahim Akın Johana'nın sağından atıp solundan geçip şov yaptıktan sonra bir de içeriye asist yaptı. Ahmet Hassan topla futbolun yeni prensi İbrahim Akın'ın asistinin altında kalmamak ister gibi Kleberson'u kaçırdı. Bir anda Arap atı gibi açılan ve rakibine 2 metre fark atan Kleberson ceza sahasına girdikten sonra topu filelere gönderdi: 3-0... İkinci yarıda oyunu rölantiye alan Beşiktaş'ı 61.dakikada Sinan Kaloğlu uyardı. Yaklaşık 25 metreden dönerek muhteşem bir gol attıktan ve 3-1 yaptıktan sonra sevinmemesi İlhan Mansız'ı hatırlattı. Tigana'nın sahanın en iyilerinden Ahmet Hassan ve İbrahim Üzülmez'i, ardından Okan'ı oyundan alması onları onurlandırmak düşüncesine yoruldu. Çünkü üçü de çılgınca ve ayakta alkışlandı. Youla oyuna hareketlilik getirse de Beşiktaş ilk yarıdaki gollere 'kafi' diyerek 3 puanla yoluna devam etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA