Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

Kurtlar Vadisi'nde Kılıç, Polat'ın yeni bir ofise taşındığını bilmemesine rağmen onu yeni işyerindeki sabit telefondan aradı. Diğer yandan o güne kadar Vadi'deki tüm görüşmeler cep telefonundan yapılıyordu. Herhalde Konsey de "sabit hat indiriminden" faydalanmaya karar verdi!

NE DEMİŞ?
"Cumartesi günü Anadolu Ateşi'ne konuk olacağım. Onlar terbiyeli terbiyeli söylüyorlar şarkılarını. Size terbiyesiz demiyorum ama bir yırtılmışlık var yani sizde..." (Gülben Ergen'den geçtiğimiz hafta programına konuk ettiği Akademi Türkiye yarışmacılarına)

GAF KÜRSÜSÜ
Okurumuz Çağrı Gürarda yazmış: Fenerbahçe-O.Lyon maçı sonrası Star TV'de Serhat Ulueren, Daum'un futbolcusu Alex konusundaki tavrının aniden değişmesini şöyle yorumluyor: "72 saatte, yani 4 günde ne değişti ki?" Acaba Star stüdyolarının bulunduğu Sefaköy gezegeninde bir gün 18 saat mi? (Bu arada Pazar günü köşemde Beşiktaş'ı A.Bilbao yerine Lyon ile oynatmışım! Anlayacağınız, bugün kürsüye ortağım)

BİZİM DECODER
İşte bu köşede ender olarak yaptığım film önerilerinden biri daha: Bu akşam Digitürk PrimeMax kanalında 21.00'de ekrana gelecek "İnsanlık Yolu", giderek daha fazla "maddeye bağımlı hale gelen" materyalist ve karanlık dünyamızda sevgiden, dostluktan ve özveriden yana yakılan mumlardan biri. Oscarlı aktör Joe Pesci ile Brendan Fraser'ın oyunculukları gerçekten de izleyenlere şapka çıkartacak cinsten. Madonna'nın yorumladığı "I'll Remember" şarkısıyla Altın Küre, Grammy ve MTV Sinema Ödülleri adayı olan "İnsanlık Yolu" nu (With Honors) sinemada izlemiş ve çok etkilenmiştim. Monty Kessler, üniversite tezini mazgaldan aşağı düşürür ve bu sayede Harvard Üniversitesi'nin kanalizasyonlarını kendine mesken edinen evsiz Simon ile tanışır. Simon, geri vereceği her sayfa için Monty'den kendisine bir kolaylık sağlamasını şart koşar. Ya gerisi? Gerisi, bir evsizin üniversite öğrencilerine verdiği "hayat dersleri"dir...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA