Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İyi ki Ayşe var!

Yaprak Dökümü'ndeki evin en küçük kızı Ayşe, çölde vaha gibi... Hemen herkesin ikili oynadığı, kendine yonttuğu, yalan, riya ve komplo peşinde koştuğu, paraya tamah edip sevgiyi, sadakati unuttuğu dizi ahalisi arasında o küçük kız adeta insanlığı temsil eden bir anıt gibi kaldı. Babası Ali Rıza Bey'i her şeye rağmen sevip korumaya çalışan Ayşe'nin boyundan büyük insanlığı herkese örnek olacak cinsten. Peki ya diğer karakterler? Paragöz Hayriye, dengesiz Leyla, kibirli Necla, fırıldak Ferhunde, basiretsiz Şevket, bunalım Fikret, sansar Oğuz, kalpsiz Cevriye, pısırık Tahsin... Onların hepsi süpürülmeyi bekleyen, dökülmüş yapraklar... İyi ki Ayşe var, her bölümde yüzünü ışığa dönen, yemyeşil, taptaze bir yaprak gibi...
NOT: Ali Rıza Bey'in göründüğü sahnelerde ekranın altından geçen ve izleyenleri akülü tekerlekli sandalye kampanyasına katılmaya teşvik eden anons için Kanal D yönetimini kutluyorum. (Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin akülü tekerlekli sandalye kampanyasına 5 liralık katılımla destek olmak istiyorsanız, cep telefonunuzdan 3430'a boş mesaj gönderebilirsiniz)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA