Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çiçekle böcekle geçmez

GEÇEN hafta Star Akademi yarışmasının kötüye gittiğini belirten bir 'ikaz yazısı' kaleme almıştım.
Okurlarımızdan da bu görüşe çok sayıda katılım oldu.
İşte Demet Özkan'ın son haftayla ilgili yorumu: "Yüksel Bey siz daha önce kostümleri beğendiğinizi yazdığınızda, ben de size beğenmediğimi, özellikle önce modacı Zeliha'nın kostümlerini gözden geçirmesini yazmıştım. Eğitmen kadrosu Atilla Özdemiroğlu hariç kötü, jüri kadrosu güçlü ama yolunda gitmeyen bir şeyler var. Yarışmacılara gelince, inanın bu hafta hiçbir yarışmacı elemeye kalmayı hak etmedi. Çünkü kostümler kötü, şarkılar birbirinden kötü çalışılmış, hatta çalışılmamış.
Bence seçmelerde bile bunlardan çok daha iyilerdi. Jüri de olayın farkındaydı, onlar da anlam veremedikleri için kusuru bir ses düzeninde, bir monitörde aradılar.
Şarkı kategorilerinin belirlenişi de saçmaydı. 'İçinde çiçek geçen şarkılar...' Bu hafta içinde böcek geçen, diğer hafta içinde ağaç geçen şarkılar kategorisi mi olacak? Kategoriler; şarkıcı, besteci ya da söz yazarı baz alınarak belirlense daha iyi olmaz mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA