Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Annemler seni çok sevecek

atv'den müthiş bir program geliyor. Bu yaz herkes 'Annemler Seni Çok Sevecek'ten söz edecek.
İlk programın yayın tarihi 8 Haziran olarak belirlendiğine ve ekranda tanıtımları dönmeye başladığına göre, aylardır devlet sırrı gibi sakladığım projeyi tanıtabilirim:
Efendim, bu bir şaka/drama programı.
Haklısınız, ben de böyle bir format olduğundan habersizdim. Yapımcısı, sevgili dostum Tolga Garipoğlu bir bölümde benim de 'şakacı' olmamı isteyince; gidip yerinde inceleme fırsatım oldu.

BÜYÜK TUZAK
Olay şu: Her hafta bir genç kız, ailesine şaka hazırlıyor. Diyor ki; "Ben bir haftadır filanca ünlü ile aşk yaşıyorum.
Sevgilim sizi yarın akşam evinde yemeğe davet etti. Sizi tanımak, ilişkimizi anlatmak, onayınızı almak istiyor..."
Ertesi gün anne, baba ya da şakacının bir başka yakını, kocaman lüks bir ciple evinden alınıp Beykoz'daki muhteşem malikaneye getiriliyor. Sözde burası, o ünlünün eviymiş. Aslında içeride 30 kişilik bir televizyon ekibi gizli. Bahçedeki yayın araçlarının üzerleri branda ile örtülü. Evin içinde ve dışında pek çok gizli kamera yer alıyor.
Ayrıca evdeki şoför, hizmetçi, aşçı, ünlünün annesi ve babası, komşular hep profesyonel oyunculardan oluşuyor.
Maksat; gelen aileyi, o ünlüden nefret ettirmek, anne babayı çileden çıkartmak. Aile bir yandan kızlarının ya da oğullarının mutluluğunu gözetmeye çalışırken, diğer taraftan ünlünün birbirinden tuhaf hallerine sabır göstermek zorunda kalıyor ve ortaya tarifsiz bir eğlence çıkıyor. Tam işler iyice sarpa sardığında ise ekip salona doluşuyor, konfetiler atılıyor, müzik başlıyor ve bunun ortak hazırlanmış bir şaka olduğu anlaşılınca, gece boyunca büyük bir kabus yaşayan aile mutluluktan havalara uçuyor...

NASIL PSİKOPAT OLDUM?
Madem ayrıntı verdim, benim rol aldığım bölümle ilgili fragman da göstereyim:
Şakacı kızımız eve annesini ve en yakın arkadaşını çağırmıştı. Ben, simetri takıntısı olan, temizlik ve düzen hastası, evin orta yerinde sürekli cilt ve saç bakımı yaptıran, aniden uykuya dalıp (örneğin yemek masasında) uyandığında gerçek bir psikopata dönüşen, yazılarını salonun köşesine kurulmuş saman balyaları arasında yaşayan canlı bir keçiye bakarak yazabilen Yüksel Aytuğ'u oynadım.
Düşünebiliyor musunuz? Muhteşem bir malikanenin salonunda saman balyaları, fonda uzun hava ve sürekli 'me'leyen bir keçi... Allah'tan son derece nazik, hoşgörülü, sabırlı bir aileydi de kafam gözüm dağılmadan programı tamamlayabildim.
Programda benim bildiğim kadarıyla Survivor Taner, Cem Ceminay, İlhan Mansız ve Erol Büyükburç gibi şakacı ünlüler yer alıyor. Şu kadarını söyleyeyim; psikopatı oynadığım anlarda, bizim kızın annesi ile arkadaşı mutfağa sığınmak zorunda kaldılar. O kadar diyeyim yani...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA