Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sezen-Nükhet dünür oldu

Sıkı durun, yılın magazin bombasını patlatıyorum. Atlattığım tüm magazin muhabiri dostlarımdan da peşin peşin özür diliyorum. Evet, Sezen Aksu ile Nükhet Duru dünür oldu. Dahası, torun sahibi bile oldular! Vallahi de billahi de torunların videosunu izledim. Annelerinden süt emiyorlardı.
Yılın aşkı şöyle gelişmiş:
Nükhet Duru, yeni albümü için Sezen Aksu ile çalışmaya başlamış. Ondan şarkılar almış, onun stüdyosunda kayıt yapmış vs... Bu gelip gitmeler sırasında Duru'nun Golden Retriever köpeği Juliette ile Aksu'nun aynı cins kuçusu Bulut arasında bir yıldırım aşkı doğmuş. Gel zaman, git zaman aşıklar, işi iyice pişirmişler ve tam yedi tane şahane yavru dünyaya gelmiş. Nükhet Duru cep telefonunda sakladığı görüntüleri bana izletti. Yumuk yumuk tatlı yavrular, annelerinden süt emiyorlar. Şahane şeyler... Bakalım, belki de biri bana nasip olacak. Annesi Nükhet'ten, babası Sezen'den... Yavruda ne müzik kulağı vardır değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA