Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İngiliz Prens'ten Türk gençlerine destek

Pelin Akın İngiliz prensini İstanbul'da ağırlayacak

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın kızı Pelin Akın, daha çok genç olmasına rağmen iş hayatında hızlı adımlarla ilerliyor. Akfen Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan ve TUSİAD'ın en genç üyesi unvanına, en son TÜSİAD'ın en genç yönetim kurulu üyesi unvanını da ekleyen Pelin Akın'ın, işten arta kalan zamanlarda da topluma faydalı olmak için çalıştığını öğrendim. Ailesinin kurduğu Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı'nda (TİKAV) da yöneticilik yapan Pelin Hanım, bugünlerde önemli bir organizasyonla meşgulmüş.
Pelin Akın, TİKAV'ın Türkiye temsilciliğini üstlendiği, dünyanın öncü gençlik programlarından 'The Duke of Edinburgh's International Award'ı (Uluslararası Edinburgh Dükü Ödülü) tanıtmak için bir organizasyon hazırlamış.

İSTANBUL'DA 2.5 GÜN KALACAK
Akın bunun için The Duke of Edinburgh's International Award Başkanı Prens Edward'ı İstanbul'a davet etmiş. İngiltere Kraliçesi Elizabeth ve Edinburgh Dükü'nün küçük oğlu olan Prens Edward, 14-15 Ekim tarihlerinde İstanbul'da olacakmış. Pelin Hanım, 2.5 günlük yoğun bir program hazırladığı Prens'i ayrıca elitlerimizle tanıştırıp ona İstanbul'un güzelliklerini de gösterecekmiş.

PRENS'İN PROGRAMI ÇOK YOĞUN

Ödül programının tanıtılacağı galanın onur konuğu olacak olan Prens, bir Türk (Darüşşafaka) ve bir de İngiliz (Tarabya Britsh Schools) okulunu gezecekmiş. BCCT'nin (British Chamber of Commerce Turkey) organize edeceği brunch'ta İngiliz şirketlerinin İstanbul'daki yöneticileriyle bir araya gelecek olan Prens için bir Boğaz turu da hazırlanmış. Demet Sabancı Çetindoğan'ın yalısında işadamlarıyla yemek yiyecek olan Prens, İngiliz Konsolosluğu'ndaki bir ödül törenine de katılacakmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA