Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyete dünyası ve magazine bu haberler damga vurdu

2016 yılına veda edeceğimiz bugün, yılın bir değerlendirmesini yapmak istedim. İlk kez ve sadece bu köşede okuduğunuz, sosyete ve magazin dünyasının gündemine damgasını vuran haberlerimden bir derleme yaptım. Yasak aşklar, yeni ilişkiler, ayrılıklar, boşanmalar, aldatmalar derken; meğer sosyete ve magazin dünyasında yıl boyunca neler yaşanmış! İşte 2016 yılında yaptığım, günlerce dillerden düşmeyen özel haberlerden bazıları...

2 OCAK 2016
YENİ YILA SEVGİLİSİ VE EX EŞİYLE BİRLİKTE GİRDİ
2009'da evlendiği Yunan eşi Fani Aysal ile boşanma davası devam eden Ünal Aysal'ın 2016'ya kendinden 39 yaş küçük sevgilisi Birsu Eren ile girdiğini herkes bu köşeden öğrenmişti. Asıl bomba ise; Ünal Bey'in yılbaşını kutladığı masasında, yeni sevgilisi ile birlikte eski eşi Ahu Aysal'ın da olmasıydı!

18 Ocak 2016
'ÖNCE BEBEK SONRA NİKAH' DEDİ
Sekiz yıllık eşi Alinur Velidedoğlu'ndan olaylı bir şekilde boşanan Enci Teker'in, aşk orucunu Serdar Bilgili'nin Amerikalı ortağı Frank RoccoGrande ile bozduğunu da, çiftin 'önce bebek, sonra nikah' modasına uyduklarını da herkes bu köşeden öğrenmişti.

3 ŞUBAT 2016
BOŞANMASININ BİRİNCİ YILDÖNÜMÜNDE EVLENDİ
Cem Uzan'ın ex baldızı Seben Koçibey'den 3 Ocak 2015'te boşanan Mehmet Pisak'ın, boşanmasının birinci yıldönümünde ünlü işadamı Hasan Sel'in kızı Selin Sel ile evlendiğini de yine herkes bu köşede okumuştu.

4 ŞUBAT 2016
BEGÜM ŞEN ABD'YE TAŞINIYOR

17 yaşındaki oğlu Alp'i talihsiz bir kazada kaybeden Begüm Şen'in, İstanbul'la irtibatı koparmaya karar verip küçük oğlu Can ile birlikte Los Angeles'a taşınacağını ilk bu tarihte yazmıştım. Bazı arkadaşlar, o dönem bu haberimi yalanlamaya çalışmışlardı ama sonra pişman oldular!

17 ŞUBAT 2016
YENİ BİR AŞK

Ekim 2015'te 10 yıllık eşi Siren Ertan'dan boşanan Gökhan Çarmıklı'nın aşk orucunu bozup Bahar Tangır ile flört etmeye başladığı ilk kez bu köşede yer almıştı.

7 MART 2016
FRANSIZ ALPLERİ'NDE EVLİLİK ZİRVESİ!
Olaylı boşanma davaları ile magazin gündeminden düşmeyen Bade İşçil ile Malkoç Süalp'in evliliklerini kurtarmak için ünlü kayak merkezi Val D'Isere'de oğulları Azur ile tatil yaptığını ilk bu köşede okumuştunuz. Barışma çabalarının sonuç vermediğini, anlaşmalı olarak boşandıklarını da ilk ben yazmıştım.

17 MART 2016
KOÇ'UN MEZARINA GÜVENLİK ÖNLEMİ
21 Ocak'ta geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Mustafa Koç'un Zincirlikuyu'daki mezarı başında 24 saat nöbet tutulduğunu yazmıştım. Vehbi Koç'un naaşı, fidye uğruna çalındığı için bu yola başvuran Koç Ailesi'nin bu işi teknolojiye devredip kameralar kurdurduğunu da yine ben yazdım.

11 AĞUSTOS 2016
VATANSEVER ESNAFA TEŞEKKÜR
Vakko'nun patronu Cem Hakko, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimine karşı mücadele veren Çengelköy esnafına teşekkür etti. Hakko'nun esnafa mektup yazıp çikolata yolladığını ben duyurdum.

12 EKİM 2016
'ARTIK YETER' DEDİ , DAVAYI AÇTI
2012 yılından beri evliliklerinin kötü gittiği konuşulan İbrahim- Demet Kutluay çiftinin boşanma aşamasına geldiğini benden öğrendiniz. Demet Kutluay'ın boşanmak için avukatına yetki verdiğini ilk ben yazdım.

28 MART 2016
CİNSİYET PARTİSİ
Abdullah Taşkın ile mutlu evliliğini bir bebekle taçlandırmak isteyen Reyhan Taşkın, son yıllarda Amerika'da pek bir moda olan 'Cinsiyet Açıklama Partisi'ni ilk veren kişi olmuştu. Papermoon'da gerçekleşen bu parti sosyetede çok konuşulmuştu.

15 NİSAN 2016
HOLDİNGDEKİ ODASI EŞİNE MİRAS KALDI
5 Nisan'da gerçekleşen Koç Holding 52. Olağan Genel Kurulu'nda yönetim kuruluna seçilen Caroline Koç'a, Nakkaştepe'dekki Koç Holding Genel Merkezi'nde merhum eşi Mustafa Koç'un odasının tahsis edilmesi de uzun süre konuşulan bir haberimdi.

15 NİSAN 2016
KONT DÜNYAYA GELDİ
Dünya devi Faber Castell'in veliahtı Kont Charles Alexander Von Faber- Castell ile evlenip Almanya'ya gelin giden Melissa Hanım'ın 14 Nisan'da kontunu dünyaya getirdiğini ilk bu köşede okumuştunuz.
Henüz sekiz aylık anne olan Melissa Hanım'ın ikinciye hamile olduğunu 10 gün önce yine ben yazdım.

3 HAZİRAN 2016
68 YAŞINDAKİ TESCİLLİ PLAYBOY SAHALARDA
Ayşegül Dinçkök ile evli olmasına rağmen pek çok güzelle aşk yaşayan Ömer Dinçkök'ün 68 yaşında tekrar sahalara döndüğünü, 1982 doğumlu Eylül Deniz ile aşk yaşadığını da ilk benden öğrenmiştiniz.

20 EYLÜL 2016
CAROLINE KOÇ'A SİTEM MEKTUBU
Mustafa Koç'un yakın arkadaşı Beyhan Benardete'nin, "Hiçbirimiz Mustafa'yı unutamamışken, halen yasını tutuyorken ve acımız bu kadar tazeyken senin Instagram'da arkadaşlarınla olan paylaşımların hepimizi üzüyor" yazıp Caroline Koç'a yolladığı mektubu haber yapmıştım. Bu haber günlerce konuşulmuştu.

27 EYLÜL 2016
KÜLLENEN AŞK ALEVLENDİ
14 Şubat 2015'te evlenen ve altı ay sonra tek celsede boşanan işadamı Serdar Bilgili ile ünlü haber spikeri Nazlı Çelik'in tekrar flört etmeye başladıklarını da ilk benden öğrenmiştiniz.

7 EKİM 2016
SABANCI-ALKOÇLAR AŞKI BİTTİ
Çocukluk arkadaşı olan ve geçen yıl birbirlerine abayı yakan Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı'nın flört etmeye başladıkları gibi, ayrıldıklarını da ilk bu köşeden öğrenmiştiniz...

7 KASIM 2016
TARKAN'DAN BALAYI KAÇAMAĞI
Megastar Tarkan'ın eşi Pınar Dilek Tevetoğlu ile gecikmeli balayını Seyşeller'de yaptığını, 21 günlük balayı için yaklaşık 34 bin Euro ödediğini de ilk benden öğrenmiştiniz.

27 ARALIK 2016
23 YAŞINDAKİ GELİNE 23 KİLO ALTIN
Ali Ağaoğlu'nun, geçen hafta Koray Kırcal ile evlenen 23 yaşındaki kızı Sena Ağaoğlu'na kayınpederi Mustafa Kırcal tarafından 23 kilo altın hediye edildiği haberim gündem oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA