Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

'Düğün Dernek 2: Sünnet' mizah sınırlarını zorlayacak

İlki yaklaşık 7 milyon kişi tarafından izlenerek seyirci rekoru kıran 'Düğün Dernek' filminin devamı 'Düğün Dernek 2: Sünnet'in çekimlerinde sona gelindi. Ben de seti çekimlerin son günlerinde Polonezköy'de gerçekleşen düğün sahnesinde ziyaret ettim. Ekip her zaman olduğu gibi çok eğlenceliydi.
Sinema filmi ya da dizi projesi fark etmez; eğer bir projede Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisi varsa, 'Bu iş komiktir' garantisini kesinlikle alıyorsunuz.

KOSTÜMLER ÇOK İYİ
Sette ilk gözüme çarpan, oyuncuların kostümleri oldu.
Ahmet Kural'ın çorap üzerine giydiği sandaletleri ve Murat Cemcir'in parmağındaki zikirmatik en ilgimi çekenlerdi.
Murat Cemcir'in saçlarına kaynaklar takılmış ve sakalları yapıştırılmıştı. Ahmet Kural'ın ise o meşhur 'Tüpçü Fikret' keli, özenli makyajlar sonucu meydana gelmişti. Oyuncuların kostümleriyle sıcakta çekim yapmak gerçekten çok zor; makyajın akmaması hele kaçınılmaz.
Ama ekip, bu durumun ustalıkla üstesinden geliyor. Hummalı bir çalışmayla hemen organize oluyor; akan makyaj derhal düzeltiliyor, gömlekler ise hemen değiştiriliyor.

UĞURUM YILAN!
'Düğün Dernek' çekimlerinde yılan görerek tüm sette tedirgin olan Ahmet Kural, bu filmde de sette yılanla karşılaşmasını anlattı: "Neden bilemiyorum ama artık 'Uğurum, şansım' der oldum. Yine bu sette de yılan geldi yanıma.
İlkinde beyazdı, bu filmdeki ise kırmızıydı. Korkmamak elde değildi. Hayatımda iki kez yılan gördüm, ikisi de bu filmle oldu.
Git gide daha da beteri karşıma çıkıyor. Üçüncü filmi çekersek artık sokacak herhalde" diyerek yönetmeni Selçuk Aydemir'e laf attı. Film, 4 Aralık'ta vizyonda!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA