Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Leoparlı Seren out çekirdek çitleyen Seren in

Pembe cibinliğin altında çekirdek çıtlarken sordum Seren'e...

* Sevgililerini, kocalarını seçmiyormuş, sevgiyi arıyormuş gibi bir halin var... Evet. Hemen ilk gördüğümde kapılıveriyorum. Aslında sevmeye hazırım tüm sorun bu. Karşımdaki sevilecek biri olduğundan değil, sevmek istediğim için beraber oluyorum. Yalnız kalamıyorum işte...

* Cengiz'e kızgın mısın? Bu konuda gerçekten neler hissediyorsun? Ne hissedeceğimi bilmiyorum. Dört senelik bir beraberliğin ve bir sene mücadelenin ardından bir teşekkür bile almadım. Buna rağmen Cengiz ne derse desin, onun için kötü diyemem.

* Ne demiş ki? Beni kimse boşayamaz demiş. 1 yıldır evliyiz elini bile tutamamışım. Madem erkeğin dediği oluyorsa... Bu çizgideki bir erkek nikahlı eşi için böyle konuşur mu? O zaman o beni boşasın, hemen dava açsın.

* Sen de onun hapisten çıkacağı dönemde çiftliğe girmedin mi? Ünlüler Çiftliği'ne gelmeden bir hafta önce ben Cengiz'e buraya katılacağımı söyledim. Çünkü bu projenin peşinden dizi çekilecekti. Cengiz, "Orada erkekler var" diye karşı çıktı. Ben de yirmi dört saatimi izleyebileceğini söyledim. Zaten üç senedir onunla olabilmek için işimi ihmal etmiştim.

* Ama sen her ilişkinde aynı şeyi yapmıyor musun? Adam geliyor, iş gidiyor... Galiba. Zaman zaman izole olduğumu biliyorum. Aslında ben bunu severim. Üç sene çalışsam, iki sene otururum yani. Ben hırslı bir insan değilim, yaptığım hiçbir iş de başarısız olmadı ki. Dizilerim, kasetim, televizyon programlarım hep tuttu.

* Cengiz'le ayrılma noktasına nasıl geldiniz? Sana ilginç bir şey söyleyeyim. Cengiz'le evlendiğimizde yedi aydır ayrıydık. Dört sene beraberliğin ardından nefretle ayrılmıştık. Onu çok seviyordum ama bir daha asla diyordum. Akmerkez'de dolaşırken hapse girdiğini duydum. Doğru cezaevine koştum. Yanında olmak için de onunla evlendim...

* Ziyaret etseydin, evlenmek şart mı? Soyadınız tutmazsa ziyaret edemezsiniz; o yüzden evlendim. 12 ay hep moral verdim ona.

* Neden 2 ay önce ayrıldın? Evlenince kendi evimi kapattım; onun evinde oturmam lazımdı. Fakat evde sekiz kişi kalıyordu. Her şeyime karışılıyordu. Cengiz "İlle de ailemle yaşayacaksın" dedi. En son erkek kardeşimin evde kalmasına izin verilmeyince dayanamadım "Ben böyle oturamam" dedim. O da "Ailem ne diyorsa doğrudur" cevabını verdi. Bir sene boyunca bu kız ne yer ne içer merak etti mi?

* Eğri oturalım doğru konuşalım; Cengiz buraya gelse barışır mısın? Büyük konuşmam. Sekiz ay asla dönmem demiştim, küt diye evlendim. Ama artık zorlayacak halim kalmadı.

* O ne yapsa her şeye sünger çekersin? İkimiz baş başayken bana ne kadar değer veriyorsa, ağlıyorsa bunu insanların içinde de bana gösterirse. Gerçek olursa.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA