Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın sevimsiz 5'i

1. Sürekli bir haber çıkıyor, sinirlerimiz bozuluyor. Hayvan hakları yerlerde sürünüyor. Dünyayı paylaştığımız canlılara haince davranmaya devam ediyoruz. Kediler dövülüyor, köpekler ölüme terk ediliyor, tekmeleniyor, ezilip yolda terk ediliyor, işkence görüyorlar. Ve refüjde kalmış bir köpeği kurtarmaya çalışırlarken adamın biri çıkıp; "Vurun gitsin" diyebiliyor.
2. Cansu Dere'nin trafik polisleriyle muhteşem karması devam ediyor. Bu kez dizi çekimi için direksiyon başına geçen Dere'yi polisler yakaladı. Şimdi o kısmına sözüm yok. Dün Hıncal'ımın da yazdığı gibi ehliyetsiz bir sürücünün dizi çekimi için bile olsa polisten izin alması gerekirdi. Trafiğe kapalı alanda değiller ki. Fakat buradaki sevimsizlik başka... Cansu Dere, trafik polisinin adını sorunca polis memurunun "Niye soruyorsun, Facebook'ta mı ekleyeceksin" cevabı sevimsiz, saygısızca. Yakışmadı.
3. Geçen gece gittiğim Caddebostan'ın hali yüzde yüz sevimsiz. Migros'un karşı sokağını öyle bir kazmışlar ki sormayın. Sadece o sokak değil, yan sokakları da... Bir de yağmur yağınca, olmuş size bataklık bostan. Mahalle sakinlerinin hali perişan. Neden hep bu kazı, çalışma vaziyetleri kışa denk gelir bilen var mı?
4. Bizim buralarda bir ünlüye takıp linç kampanyası başlatmaya bayılırlar. Bir kere ellerine geçtin mi yandın. Ne desen olmaz, hiçbir cevabın kesmez, doğru da söylesen acımazlar sana. Saldırıda sınır tanımazlar. Bkz; hortlayan Gülben Ergen- Hülya Avşar polemiği. Anlaşılan bugünlerde sıra Gülben Ergen'de. Haberler aldı başını gidiyor, sanki ayarlar şaşıyor, kulislerde oyunlar dönüyor. Gülben Ergen'e kolay gelsin.
5. Bu da Twitter takipçilerimin seçtiği en sevimsiz durum: Hoca sorunuyla fena halde karşı karşıya kalan, Fatih Terim'den 'red' cevabı alan Galatasaray'ın karışık hali. Artı; Hagi'nin yine gündeme gelmesi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA