Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

NTVSPOR'un Güneş'in toplantısını yarıda kesmesi

Bu köşeyi takip edenler bilir... Eleştiririz, yeri gelince göklere çıkarırız. NTVSPOR'un Türk sporu adına önemli işlere imza attığını defalarca yazdım ama dün Şenol Güneş'in basın toplantısını yarıda kesmelerine bir anlam veremedim.

NTVSPOR BAŞKA!
Şimdi"10.30'da başlayan toplantıyı zaten 50 dakika verdik. Programa girmemiz gerekiyordu" diyebilirler. Ben de kendilerine "Bundan daha önemli bir yayın olabilir mi?" diye sorarım. Yayını kesip, Şampiyonlar Ligi Finali'ne mi bağlandılar? Şenol Hoca, manşete çıkacak onlarca açıklama yaptı. Ne olursa olsun bu yayın, reklam arasına girilse bile sonuna kadar ekrana getirilmeliydi. NTVSPOR'cular bu tercihleriyle kendileri için "Fenerbahçe yanlısı yayın yapıyor" diyenlerin ekmeğine de yağ sürdü. Dikkat ederseniz Lig TV'nin tavrından hiç bahsetmedim! Çünkü benim gözümde NTVSPOR'un çok ayrı bir yeri var. Ne olursa olsun, yayını kesmemeliydiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA