Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Büyükşehir'de güvenlik 'AK Deniz'e emanet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşlarının güvenlik işi adım adım özelleşiyor. İlk adım Florya Tesisleri ile atıldı. Ondan sonra sırasıyla Park Bahçeler Müdürlüğü, Mühimmat Deposu, Sebze ve Meyve Hali ile Kumkapı Balık Hali'nin güvenliği özelleştirildi.
Son olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından koru ormanlarının korunması 3 trilyona ihale edildi. Bu ihaleyle bir ilk uygulama da hayata geçiriliyor. Koru alanlarının güvenliğinde ilk kez atlar ve köpekler de görev alacak.
Güvenliğin özelleştirilmesi önemli bir adım, ancak bu ihalelerin arkasından aynı firmanın, 'AK Deniz Güvenlik' firmasının çıkması ilginç değil mi? Kimbilir, belki de işin 'uzmanı' onlar... Bu nedenle olacak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Beyoğlu'nda güvenliği emanet ettiği 'AK Deniz Güvenlik' yeni dönemde önlenemez yükselişini sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde 151 mezarlığın, Belediye tiyatrolarının ve Boğaziçi İmar Müdürlüğü'nün güvenliği de özelleşecek.
Acaba onların güvenliğini kim sağlayacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA