Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

'Halk genç siyasetçileri takip ediyor'

CHP'deki son gelişmelerin odağındaki isim, Gürsel Tekin'in sürpriz ziyaretçileriyle ilgili yazıda adı geçen genç siyasetçilerden Ali Arif Özzeybek aradı.
Özzeybek, "Gürsel Tekin'in düşürüldüğü duruma üzüldüm" sözünün düzeltilmesi gerektiğini söyleyerek şöyle diyordu: "Kemal Kılıçdaroğlu ile Gürsel Tekin çok iyi bir ikili. Halkın beklentisi her iki aktörü de yan yana görmek yönünde. Başarı varsa bu ikilinin yan yana olmasındandır. Halkın vicdanı bu konuda hassas...Ben Bektaşi'yim.
'Bakarsan akla karaya ikilik girer araya' ilkesince dürüstlüğüne inandığım, başrolü olduğuna inandığım kişilerle görüşmelerim oluyor. Ben siyasi bir partinin üyesi değilim.
Konuşmalarımız partiler üstü konuşmalardır.
Ülkemizin sorunlarına nasıl çözüm olabiliriz, nasıl çözümler bulabiliriz sorularına cevaplar aranan konuşmalardır. Türkiye'de olağanüstü gelişmeler yaşanıyor. Halk beklentilerine karşılık verecek genç ve yeni siyasetçileri yakından takip ediyor. Ben de bunlarla görüşüp fikir alışverişinde bulunuyorum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA