Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Özal'ın zehir formülünü verdi ve kayıplara karıştı

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüyle ilgili şüphe duyanların sayısı öylesine yüksek ki, her haberden sonra adeta mail yağıyor…
Son olarak gündeme gelen "Zehirlenme Azerbaycan'da başlamış olabilir…" iddiası bu nedenle bir hayli yankı yarattı..
Bu konuda aslı merak edilen ise eşi Semra Özal'ın soruşturmayı yürüten savcıya neler söyleyip söylemediği ve bir belge verip vermediğiydi. Bu konuda ilginç belge ve bilgiler ortaya çıkabilir ama şimdilik şunu söyleyelim. Semra Özal, savcıya, yıllar önce kendisine bir Azeri tarafından verilen ve içinde zehir formülünün de olduğu söylenen bir belge verdi.
Formülün ne olduğunu bilmiyoruz ama bilinen şey şu; İlginçtir, Semra Özal, yıllar önce zehir formülünü kendisine veren Azeri vatandaşı araştırmaya kalkınca, pasaportu emniyette olmasına rağmen o kişinin izine rastlayamadı. Öyle bir adam var mıydı, yoksa yok mu edildi bilinmiyor. Bakalım savcılık soruşturması bu konuda somut bir sonuca ulaşacak mı?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA